Beko DBK 346 X+, combina frigorifică 340l

Combina frigorifică Beko DBK 346 X+ e recomandată de detalii cum ar fi 340 l, clasa A+, raft sticlă și culoarea Inox. Din punctul de vedere al capacității e foarte asemănător cu AK 346BS+ de la Arctic, iar dacă e să analizăm designul exterior atunci putem vedea că e oarecum asemănător.

Poate vrei să întrebi de ce ai cumpăra acest model. Pe lângă brand – Beko, modelul de față e recomandat de de consumul mic de curent, designul de nota 10 (atât la exterior – prin culoarea inox și mânerele plăcute la atingere și vizual, cât și la interior – remarcat prin rafturile din sticlă puse în evidență de iluminarea interioară). Chiar dacă nu are No Frost, nu o să ai prea mult de lucru cu dezghețarea deoarece frigiderul se dezgheață automat.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are o garanție de doi ani care dacă ți se pare mică atunci o poți extinde undeva la patru nai contra unei sume modice de 169 lei. Dacă prețul ți se pare mare atunci poate ar fi indicat să-ți achiziționezi un frigider de genul AFB 155+ deoarece toate combinele se învârt în jurul acestei sume.

Poze

Alături sunt două imagini cu electrocasnicul din această scurtă recenzie și din a doua poză se poate vedea că frigiderul e sus, iar congelatorul jos. Există și modele care au aceste compartimente inversate și e bine că acesta e realizat așa.

Ce bine arată exteriorul pe inox
Cum arată la interior

Specificaţii tehnice

DBK 346 X+ are un volum brut de 340 litri, volumul net fiind de 292 litri. Ca orice combină e compusă din frigider și congelator, frigiderul fiind cu dezghețare automată și cu 4 rafturi din sticlă (are 4 suporturi la ușă). Frigiderul e dotat chiar și cu compartimente pentru legume și brânzeturi, iar congelatorul are 3 compartimente și o capacitate normală de congelare de 5 kilograme la 24 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult, arată bine aș pe gri, congelatorul vine cu funcția super-congelare și există accesorii cum ar fi o tăviță pentru gheață și suporturi pentru apă și ouă. Nici consumul de curent nu e mare deoarece într-un an consumă undeva la 267 kWh și asta plasează combina frigo în clasa de eficiență energetică A+.
Contra: nu deține funcția No Frost.

Concluzie

Combina Beko DBK 346 X+ e un model care încântă prin aspectul de 5 stele și prin funcțiile care le are incorporate. Are câteva lipsuri, dar sunt sigur că multă lume nu are nevoie de sistemul numit No Frost deoarece dacă îl avea atunci urca prețul aparatului cu undeva la 200-400 lei în plus.

Lasă un comentariu