Beko DBD326XI+

Dacă te interesează un frigider premium atunci aș zice să mergi pe mâna unui Beko DBD326XI+ care e în oferta magazinelor de câteva luni. Aș putea spune că e o alternativă al modelului Beko DBD326X+ și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu are No Frost, dar frigiderul propriu-zis se dezgheață automat.

Poze

DBD326XI+ e de culoare inox și are o înălțime medie de 1,75 metri. La interior e bine compartimentat având un congelator cu un compartiment și un frigider cu patru rafturi din sticlă și tot atâtea suporturi pe ușă. Nu știu dacă se vede din poze, dar are și un compartiment pentru legume și fructe.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

DBD326XI+ e un model care nu costă deloc mult și vine cu multe facilități utile. Înălțimea sa de 1,75 metri face ca aparatul frigorific să încapă chiar și în locuri mai puțin înalte. Nu are sistemul No Frost, dar decongelare nu e un procedeu greoi, iar la câteva luni nu cred că va fi prea greu să decongelați frigiderul.

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între calitate și preț; consumul de curent nu e deloc mare deoarece are clasa energetică A+, iar acest lucru e datorită faptului că într-un an consumă 265 kWh; are o autonomie de undeva la 19 ore și asta înseamnă că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica pentru că aparatul încă mai răcește; vine cu numeroase accesorii și prin asta mă refer la
Contra: poate că era interesantă facilitatea de decongelare automată, dar asta îi ridica prețul.

Concluzie

Dacă vrei un frigider cu aspect premium atunci îți recomand acest model. Nu face mult zgomot, iar partea de congelator e foarte bună deoarece la 24 de ore are capabilitatea de a congela 4 kilograme de alimente. Rafturile sunt făcute din sticlă și asta e un mare plus pe partea de estetică. Poate că dacă aceste rafturi erau din sârmă atunci erau mai rezistente, dar nu cred că o să aruncați alimentele în frigider așa încât sticla să se spargă. utilizarea aparatului nu e complicată și singurele intervenții asupra lui ar fi conectarea la rețeaua de curent și la câteva luni să îl decongelați dacă e nevoie.

Te-ar mai putea interesa