Beko DBD326X+

Acest frigider Beko DBD326X+ e unul foarte bun în ceea ce privesc dotările, capacitatea și design-ul. Acesta se adresează celor care nu vor un congelator generos ci unul modest, o capacitate de depozitare a alimentelor și exterior realizat din inox. Acesta vine cu eficiență energetică A+ motiv pentru care va avea un consum mic de curent. Astfel de modele vin și cu o autonomie mare în caz că rămâneți fără curent sau ca să nu consume constant energie, în cazul acestuia e vorba de o autonomie de circa 19 ore. Având în vedere că are are un preț modest, nu vine cu prea multe funcții sau tehnologia de răcire No Frost. În caz contrar, dacă doriți un model mai scump și deci mai dotat, DDEN507WD+ e recomandarea mea în acel buget (aproape dublu). Acela vine cu destul de multe funcții și probabil nu toate vă vor fi de folos și deci veți da în plus fără rost, motiv pentru care acesta r fi o achiziție mai inteligentă. Acest aparat frigorific Beko DBD326X+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

E un frigider cu 2 uși dar care vine fără sistem de dezghețare automată numit No Frost. Un aparat frigorific cu acea tehnologie e probabil cu vreo 500 de lei mai scump și deci nu cred că merită banii în plus. Frigiderul propriu-zis are are un volum de 237 litrii, dezghețare automată, patru suporturi pe ușă, patru rafturi din sticlă (ajustabile) și un compartiment pentru legume și fructe. Congelatorul are doar dezghețare manuală, o capacitate de congelare de 4 kilograme la circa 24 de ore și cu un raft care poate fi ajustat. Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi: termostatul reglabil, iluminarea inferioară și filtrul antibacterian. Clasa de eficiență A+ scoate în evidență faptul că are un consum mai bun decât modelul cu eficiență energetică A, și anume e vorba de un consum anual de numai 255 kWh.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filtru antibacterian, accesorii incluse (tavă pentru gheață, suport pentru ouă și suport pentru sticle), autonomie de până la 19 ore, design modern din inox care va da un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră.

Minusuri: ușile nu sunt reversibile și putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest frigider Beko DBD326X+ e un model care-l recomand deoarece raportul eficiență/preț e unul foarte bun. Dacă mai aveți ceva bani și doriți un model de la același producător, există și câteva alternative.

Te-ar mai putea interesa