Beko DBD306+, frigider 300l

Frigiderul Beko DBD306+ e unul de 300 l, clasa A+, filtrul antibacterian și design alb. Chiar dacă din punct de vedere al volumului, nu se poate compara cu o combină frigorifică, dar la un așa preț vine cu filtru antibacterian și eficiență energetică A+. Trebuie apreciat și design-ul său, care e foarte reușit din punctul meu de vedere (puține linii iar mânerele au o formă interesantă). În general, aceste aparate frigorifice se adresează celor care au un buget limitat, însă dacă doriți ceva mai performant, o recomandare ar fi un DDEN507WD+. Spre deosebire de acesta, acea alternativă are dispecer pentru apă, dispecer pentru gheață, No Frost dar și alte dotări suplimentare interesante. DBD306+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Beko DBD306+ are două compartimente principale: frigiderul propriu zis și un congelator în partea de sus. Volumul net total e de 288 litri, astfel că frigiderul are undeva la 288 litri iar congelatorul are 73 litri. Dacă nu o să vă fie de ajuns pe viitor capacitatea congelatorului, vă recomand fie un congelator fie o ladă frigorifică. În general congelatoarele mici nu sunt la fel de performante ca cele mari, în special că au o capacitate congelare mică și vin fără funcție de super-congelare. Frigiderele se adresează celor care doresc să țină doar la rece alimentele și deci nu doresc să le congeleze.

Consumul energetic anual de 248 kW/an se datorează eficienței A+. Datorită volumului generos, are destul de multe rafturi și un compartiment pentru fructe/legume. Chiar dacă congelatorul are doar un compartiment, vine cu un raft și o capacitate de congelare de circa 4 kg la 24 de ore. Alte caracteristici care var interesa ar fi: termostatul e reglabil, iluminare inferioară și uși reversibile. Ca și accesorii are: suport pentru ouă, suport pentru sticle și tavă pentru gheață.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomia fără curent e peste medie (19 ore), e accesibil, are un aspect plăcut, are filtru antibacterian, toate accesoriile necesare sunt incluse, e compact și vine cu eficiență A+.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez deoarece la un așa preț caracteristicile sale tehnice mi se par foarte bune.

Concluzie

Beko DBD306+ e un frigider foarte bun în acest buget și de aceea vi-l recomand iar dacă pe viitor nu vă e de ajuns congelatorul, singura soluție ar fi o ladă sau un congelator (în caz că nu aveți mult loc).

Te-ar mai putea interesa