Beko CWB6441XN, model decorativ de 400mc

Beko CWB6441XN e o hotă de 60cm care poate fi incorporată. Are un singur motor, însă acesta are o putere maximă de absorbție de 400mc pe oră (are 3 trepte de viteză și depinde ce treaptă alegeți).
Hota aceasta incorporabilă se adresează persoanelor interesate să-și amenajeze o bucătărie cu aparate incorporabile.

Modelul CWB6441XN vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Datorită culorii inox eu zic că se va integra perfect în orice bucătărie întrucât culoarea aceasta se potrivește cu orice mobilier.


Din imaginea de alături se poate vedea că are un panou de comandă simplu și că vorba despre unum mecanic cu butoane mari și ușor de apăsat.
Având trei trepte de absorbție puteți seta ca aparatul să funcționeze după bunul plac și în acest fel nivelul de zgomot (minim 49 dB, maim 61 dB) e dependent de treapta de viteză setată. Capacitatea minimă de absorbție e de 240 mc, iar cea maximă e de 400mc la oră.
CWB6441XN are clasa de eficiență energetică E cu un consum de 115 kWh pe an. Puterea aparatului e de 125W, dar aceasta nu trebuie confundată cu cea de absorbție, fiind vorba de consumul de curent când funcționează. Acest consum depinde de treapta de viteză aleasă.
Filtrul e unul metalic (din aluminiu) anti-grăsime și e lavabil. În acest fel cheltuielile de întreținere sunt reduse.
Iluminarea e una ok cu halogen, fiind puternică și eficientă. Are o putere de 2x40W și eu zic că e suficientă pentru a vedea ceea ce gătiți.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, consumul nu prea mare de curent, filtrul ușor de întreținut și aspectul plăcut.
Fiabilitatea aparatului e una ok, aparatul având o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult (4 ani). Un cuvânt de spus îl are și brandul care e unul de top.

Verdict

Pentru cei interesați de o hotă care să arate prezentabil și care să nu coste prea mult recomand modelul Beko CWB6441XN.

Te-ar mai putea interesa