Beko CWB6410CR, hotă rustică pe crem

Hota decorativă Beko CWB6410CR e una care se pune pe perete și e o alternativă mai deschisă la culoare (există o variantă și pe antracit). Cu siguranță, vă doriți o bucătărie cât mai luminoasă, iar aparatelor și mobilierului joacă un rol foarte important. Pentru a economisi bani puteți căuta un pachet promo de tip cuptor+plită și ar fi indicat ca acele aparate să fie pe crem. Bineînțeles, nu veți alege o plită electrică care are un design modern ci una pe gaz, dar cuptorul are alimentare doar electrică. revenind la hotă… aceasta trebuie pusă pe un perete și ar trebuie să aveți un perete liber (lățimea să fie mai mare de 70 cm).

Dacă bugetul nu vă permite o astfel de hotă, eu vă recomand să alegeți ratele fixe pentru că merită să o montați în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E evident, că aceasta e o hotă decorativă deoarece restul sunt modele clasice (se pun sub corpul suspendat) sau incorporabile (trebuie decupat din corpul suspendat pentru a o instala). Cele incorporabile telescopice îmi plac pentru că partea vizibilă e destul de mică, dar au un design modern și nu cred că v-ar interesa o astfel de hotă. Filtrele sunt vizibile din poza de sus și pot fi eliminate ușor (sunt lavabile).

Panoul de control e prezent în partea frontală, unde e destul de vizibil și sunt prezente butoane pentru pornire, treptele de viteză și iluminarea. Chiar dacă iluminare nu e cu LED, veți observa că lămpile sunt destul de puternice.

Păreri pro și contra

Aceasta e o variantă destul de elegantă și performantă, dar care poate fi pusă alături de aparate cu același design – rustic. Arată superb într-o bucătărie cu mobilier rustic și e foarte important ca incorporabilele sau aragazul să fie tot pe crem. Chiar dacă acest brand nu oferă prea multe soluții, puteți alege unul de la alt brand.

Beko CWB6410CR costă la fel de mult ca și o hotă modernă de tip turn care e pe inox, deoarece performanțele și dotările sunt cam aceleași. Consider că are un preț foarte bun pentru ce vi se oferă.

Lasă un comentariu