Beko CTB6250W, model telescopic pe alb

Hota telescopică Beko CTB6250W e una dintre modele incorporabile pe culoarea albă și poate ați observat că majoritatea modelelor sunt pe argintiu. Toți mai mult utilizatori aleg aparate pe argintiu deoarece sunt mai elegante, dar mai sunt și cei care le place clasicul alb. Poate că vreți ca hota să se asorteze cu mobilierul din bucătărie. Aceasta se instalează puțin diferit față de o hotă clasică, adică trebuie să decupați o secțiuni din mobilierul suspendat. Mai sunt și alte tipuri de hote, mă refer la cele decorative care reprezintă segmentul superior.

Anumite hote care costă mai mult oferă posibilitatea filtrării aerului prin recirculare, adică cu ajutorul unui filtru din carbon care trebuie achiziționat ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că cele două lămpi nu sunt cine știe ce, de aceea unii preferă să le înlocuiască cu LED-uri. Sincer, nu văd de ce nu ar pune chiar producătorul aceste lămpi LED care luminează mult mai bine și acestea au o durată de viață mai lungă. Consumul anual al hotei depinde de cât de mult o veți folosi.

Are un motor decent deoarece puteți să-l setați să absoarbă până la 420 mc/h. Bineînțeles, nivelul de zgomot diferă în funcție de treapta aleasă, dar oricum, puteți deschide un geam când e mai plăcut afară și veți scăpa de miros/abur la fel de repede. Ca la multe alte hote telescopice, sunt prezente 2 filtre metalice lavabile care pot fi curățate ușor.

Păreri pro și contra

Are o capacitate de absorbție maximă destul de generoasă, lămpile luminează acceptabil (pot fi înlocuite), arată destul de bine și poate fi folosită cu ușurință. E destul de zgomotoasă atunci când alegeți cea mai mare treaptă, dar cam toate modelele mai accesibile sunt la fel.

Beko CTB6250W poate fi pus deasupra oricărei plite deoarece e destul de eficientă și puteți extinde partea de sus dacă folosiți arzătoarele de lângă panou de control (cele dinspre voi). Hota nu are o adâncime mare, de aceea are și acea parte telescopică, iar la alte hote partea de jos e cea care poate fi extinsă.

Te-ar mai putea interesa