Beko CTB 6407 X, hotă ieftină cu putere de absorbție de 275 mc/h

Hota telescopică Beko CTB 6407 X e una dintre cele mai populare modele de pe piață deoarece e ieftină, performantă, arată bine și fiabilă. Bineînțeles, nu se compară cu un model din segmentul premium de aceea e și atât de accesibil. Nu sunt multe hote în acest buget care să arate atât de bine și lămpile sunt destul de puternice astfel că pot ilumina fără probleme plita dar și ce se află în jurul său. Fiind un model telescopic, partea inferioară toate extinsă, astfel suprafața de absorbție crește.

Acest tip de hotă e destul de popular deoarece are o adâncime destul de mică și corpurile suspendate nu trebuie să fie prea mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alegerea unei hote se față în funcție de cât de mult folosiți plita și câte arzătoare folosiți. De asemenea, o hotă mică se adresează celor care gătesc pe plită pentru două sau trei persoane, dar depinde și cât de bine pot aerisi bucătărie. Există hote cu sistem de recirculare al aerului dacă nu puteți pune un burlan. Hota poate fi folosită și pentru a filtra mirosul din întreaga bucătărie, iar dacă camere e mare, atunci e necesare o variantă de peste 300 mc/h.

Spre deosebire de o hotă clasică, aceasta are o adâncime ceva mai mare iar partea telescopică iasă în afară pentru a putea face față. Aceasta dispune de un singur motor care are o putere de absorbție maximă de 275 mc/h. Aceasta poate fi reglată deoarece aveți la dispoziție trepte trepte de putere. Prin alegerea treptei dorite, puteți reduce din consumul de energie (consumul e direct proporțional cu puterea aleasă).

Controlul hotei e destul de simplu deoarece e vorba de unul mecanic și nu sunt prea multe butoane, astfel că nu e nevoie să citiți nici un manual de instrucțiuni.

Păreri pro și contra

Sunt destul de puține hote care au lămpi de 40W fiecare. Filtrele noilor hote sunt metalice (aluminiu), astfel că nu trebuiesc înlocuite și curățarea lor e destul de simplă.

Beko CTB 6407 X poate fi folosită alături de o plită sau un aragaz pe aceeași culoare. Nu trebuie să optați pentru același brand dacă nu vă convine un anumit model, sunt destule branduri care oferă soluții fiabile. Pentru un buget ceva mai mare, puteți alege o hotă și mai elegantă și cu putere de absorbție mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa