Beko CSM52120DW, aragaz mixt și ieftin

Beko CSM52120DW e un aragaz modern și funcțional de la un brand cu experiență. Spre deosebire de vechile modele, acesta are un cuptor electric și e mai bine așa deoarece căldura e mai bine distribuită și nu mai trebuie să schimbați atât de des butelia cu gaz. Doar plita e pe gaz și nu vă recomand una electrică deoarece randamentul nu e așa de mare ca și la aceasta. Îmi place cum arată și parcă combinația de alb cu negru e mai plăcută decât inox cu negru. E alternativa perfectă la un pachet promo cu incorporabile deoarece e mai ieftin și oferă cam la fel de multe funcții.

Prețul e destul de bun având în vedere concurența și alternativele disponibile, totuși e nevoie de un spațiu generos pentru a-l depozita. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

După cum am zis și mai sus, plita e una pe gaz și nu vă recomand una electrică doar dacă e cu inducție. Acele plite electrice sunt ceva mai scumpe dar merită, pentru că suprafața plitei nu se încălzește ci doar vasul iar randamentul e chiar mai bun decât cel oferit de plitele pe gaz. Deasemenea, costul lunar e mai mic dacă optați pentru o alimentare cu gaz. Electrocasnicele cu alimentare electrică sunt mai comode și pot fi o soluție pentru mulți dintre voi.

Plita e dotată cu siguranță și 4 arzătoare de diferită dimensiuni. Fiecare arzător are o putere proprie de încălzire și cu cu cât e mai mare cu atât dă un randament mai bun. Cuptorul e dotat grill, timer, iluminare interioară, ventilator, încălzire superioară și încălzire inferioară. Nu are control electronic ci mecanic, dar multe dintre aceste dotări și funcții nu le regăsiți la orice model, în special dacă e vorba de unul pe gaz. Sertarul inferior pentru vase e destul de ok dacă nu aveți unde să pune ustensilele.

Spre deosebire de unele aragazuri, acesta are o adâncime de 60 cm.

Plusuri: eficiență ridicată, ventilator, numărul mare de funcții și sertarul inferior pentru vase.
Minusuri: nu are.

Beko CSM52120DW e o alegere bună dacă vreți un aragaz mai interesant și cu un cuptor mai performant. Deseori la cuptoarele pe gaz să întâmplă ca mâncare sau plăcinta să nu se gătească/coasă uniform, chiar să se ardă pe alocuri. Cu un cuptor electric și ventilator, nu veți mai avea astfel de probleme, iar putea sa e destul de ridicată.

Te-ar mai putea interesa