Beko CSG62121FDX, aragaz pe inox

Nu există prea multe aragazuri de culoare inox, dar uite că cei de la Beko vor să iasă în evidență cu modelul Beko CSG62121FDX care-i un aragaz inox. Normal că beneficiază de aprindere electrică, iar în interiorul cuptorului avem grill și rotisor. Nici nu o să ocupe prea mult loc deoarece are o lățime standard, adică de 60 centimetri.

Dacă e să analizăm costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e foarte bun… lucru sesizabil și din specificațiile sale. Alături am pus și o imagine pentru a vă face mai bine o părere.

Pe inox
Pe inox

E un model cu patru arzătoare alimentate pe gaz, iar aprinderea se realizează în mod electric. Ceva deosebit la cuptor e că are ventilator, lucru care ajută la o coacere mai bun a ceea ce e pregătit în el.
În partea inferioară are un sertar inferior pentru vase, însă utilitatea acestuia e cam vagă. Am văzut că e un oarecare trend la aragazurile noi în a le dota cu un astfel de sertar, dar eu nu văd nicio utilitate.
Dacă puneți aparatul la butelie atunci s-ar putea să fie nevoie să schimbați duzele, dar nu e exclus ca același lucru să fie valabil și la conectarea la rețeaua de gaz.

Avantajele achiziționării unui aragaz nou precum acesta ar fi prețul mic, că vine de la un brand de încredere și că nu-i prea greu de folosit.
Dezavantaje nu prea are dar nu ar fi fost rău ca aprinderea să fi fost integrată.

Așa de final pot spune legat de acest model că e unul foarte avansat care vine de la un brand care-i cunoscut pentru produsele de calitate. Fiabilitatea e una extrem de bună, motiv pentru care produsele Beko sunt foarte apreciate chiar și în Anglia.
Poate că unii au o oarecare reticență în a alege brandul de față întrucât numele e cam ciudat, însă trebuie spus că e un brand care-și vinde produsele la nivel european și care e deținut de niște turci care dețin și Arctic.

Te-ar mai putea interesa