Beko CSG52120DX, aragaz cu aprindere electrică

Beko CSG52120DX e un aragaz care se alimentează de la rețeaua de gaz, iar datorită faptului că are aprindere electrică integrată nu o să aveți nevoie de o brichetă. Culoarea sa e una inox, iar capacul e unul din sticlă așa încât aragazul să fie unul cu aspect plăcut.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem și de niște specificații ok care le voi dezbate mai pe larg în rândurile ce urmează. Aspectul său poate fi văzut mai bine în imaginea de alături… de la distanță se poate vedea că e vorba despre un model premium deoarece e gri.

Aragazul
Aragazul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu faptul că e alimentat pe gaz, iar din această cauză nu o să aveți probleme cu consumul de curent. Mai mult, acest electrocasnic are și aprindere electrică, lucru care vă scutește de utilizarea chibriturilor ori a unei brichete.
Ca niște accesorii mai speciale ar fi capacul realizat din sticlă, existența unui grătar în cuptor și a unui sertar pentru vase.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, că nu costă prea mult, că e realizat de o firmă cunoscută și fiabilitatea. (Beko e un brand deținut de turcii care dețin și Arctic, numai că primul brand e mult peste al doilea.)
Lucruri negative nu aș putea menționa deoarece are tot ce te-ar interesa la un astfel de aparat. Are chiar și rotisor, dar prezența lui nu știu cât de utilă e. Poate că un lucru care e oarecum negativ e că aprinderea electrică nu e integrată în butonul de alimentare, dar așa e la toate aparatele de acest fel.

Ca o concluzie aș putea spune că acest model e unul perfect pentru persoane în căutarea unui aragaz nu prea greu de utilizat care să vină de la un brand de încredere și implicit să aibă o fiabilitate ridicată. Mulți se orientează înspre astfel de modele deoarece au cost de achiziție foarte mic și dotările de care ai nevoie.

Te-ar mai putea interesa