Beko CSG52111DW

Un aragaz nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie deoarece nu poate fi substituit nici de cel mai performant cuptor cu microunde. Un electrocasnic bun care-mi vine în minte acum e acest aragaz Beko CSG52111DW care în unele magazine e comercializat sub numele de CSG 52111 DW. Nu costă deloc multe deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un aparat care vine cu facilități cum ar fi aprinderea electrică a arzătoarelor, grill și rotisor.

Poze

Beko CSG 52111DW arată ca în imaginea de alături și se poate observa că arată foarte mult precum modelele de la Arctic, iar asta se datorează probabil datorită faptului că brandurile sunt oarecum înrudite. Culoarea electrocasnicului e albă, iar capacul nu e din sticlă așa că puteți așeza ce doriți pe el fără să vă temeți că se va sparge.

Aragazul

Specificaţii tehnice

CSG52111DW este un aragaz clasic cu facilități de nota 10 cum ar fi aprinderea electrică. Această aprindere e la arzătoare care sunt patru la număr, iar alimentarea lor se face pe gaz. Fiind pe gaz o să aveți niște costuri mai mici decât dacă era pe curent, dar asta depinde și de regiunea unde stați. În cuptor întâlnim facilități cum ar fi grill ori rotisor ș mă gândesc că vă vor fi de folos pentru prepararea rapidă a unor mâncăruri specifice atunci când afară nu e vreme optimă pentru realizarea unui grătar.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic; fiabilitatea se poate spune că e bună datorită brandului de încredere și a garanției îndelungate de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4 ani contra unei sume decente; dimensiunile sale nu sunt deloc exagerate și de aceea o hotă va putea fi poziționată foarte bine deasupra aparatului.
Contra: din câte am văzut nu are suport pentru vas de tip wok.

Concluzie

Beko CSG52111DW e un electrocasnic foarte bun și asta o demonstrează faptul că electrocasnicele celor de la Beko sunt în topul vânzărilor. Venind cu aprindere electrică nu o să trebuiască să vă stresați prea mult cu chibrituri ori cu o brichetă pentru a aprinde ochiul care doriți și în acest gătirea se poate produce mai rapid.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko CSG52111DW”

Comentariile sunt închise.