Beko CSG52110DX, aragaz pe inox

Acest aragaz Beko CSG52110DX e unul pe gaz din clasa Premium datorită unor funcții care bineînțeles nu pot fi găsite la modelele simple. Aici mă refer la rotisor și la sertarul pentru vase situat în partea de jos. Deci e vorba de un cuptor mai funcțional și spațios cu care puteți gătiți orice vă doriți dar și cum doriți (cu încălzire inferioară sau superioară). Dar și aspectul său e foarte important care va da un plus de eleganță bucătăriei. Nu e mai mare decât unul obișnuit ci e mai compact și de aceea cred că e o alegere inteligentă chiar dacă nu e prea accesibilă. Oricum decât o plită incorporabilă+cuptor, acesta e destul de ieftin și e ușor de instalat. CSG52110DX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar privindu-l vă puteți da seama că nu e un model simplu sau banal. Vine cu butoane pentru toate funcțiile sale și alegerea lor e ușoară.

Așa arată

După cum am precizat anterior, e vorba de un aragaz care are nevoie de o alimentare cu gaz. Deci e un model mai eficient decât unul electric și cu care nu veți da greș. Plita sa vine cu patru arzătoare de diferite dimensiuni: 1 kW, 2.9 kW și 2 kW. Bineînțeles aprinderea lor se face electric ca la oricare alt aparat nou. Chiar și cuptorul vine cu aprindere electrică. Atât cuptorul cât și plita au siguranță pentru întreruperea gazului (în caz că se stinge flacăra).

Cuptorul vine cu următoarele dotări și funcții: grill, rotisor, timer, iluminare și încălzire superioară/inferioară. Nu vine cu convecție aer fierbinte sau ventilator ca și la cel incorporabil dar e suficient de bun. Accesoriile furnizate sunt: tava de coacere, grătarul, sertarul inferior și capacul plitei. Acel capac e realizat din sticlă și deci se curăță ușor în caz că-l murdăriți. Pot spune că prețul e justificat de caracteristicile sale generale cât și speciale.

Plusuri: cu siguranță se va potrivi în orice bucătărie datorită design-ului său elegant, finisaj pe inox, are toate funcțiile necesare, ușor de folosit și curățat.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Acest Beko CSG52110DX e un aragaz cu adevărat eficient și a apărut recent, motiv pentru care se adresează celor care vor să fie în pas cu moda și tehnologia. Dacă vă gândiți și la o hotă performantă, atunci trebuie să știți că există posibilitatea achiziționării sale în rate fixe.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko CSG52110DX, aragaz pe inox”

  1. Aragazul e bun dar m-au costat 40Ronx 4 butoane ….sunt din plastic, foarte slabe , arcuri la fel….asta in 2 ani la o folosire medie .

Comentariile sunt închise.