Beko CSG 62120 FDX

Anul acesta cei de la Beko au adus în România aragazul Beko CSG 62120 FDX care are ca puncte forte grill și rotisor în cuptor, performanțele în gătire sunt bune, iar aspectul e unul reușit. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul normal pentru un aragaz. Fiabilitatea e una crescută și asta deoarece are o garanție de doi ani care la unele magazine poate fi mărită la patru.

CSG 62120 FDX arată destul de bine și asta mulțumită capacului din sticlă și culorii inox. Electrocasnicul nu e din inox, ci aceasta e culoarea sa care e una foarte plăcută și ne lasă impresia că vorbim despre un aparat premium. (Până la urmă e premium deoarece beneficiază de aprindere electrică.)

Din față

Acest model e unul care are aprindere atât la arzătoare cât și la cuptor și astfel nu o să mai aveți nevoie vreodată de brichetă ori alte ustensile pentru a aprinde aragazul. Are patru arzătoare, iar în dubă/cuptor are atât grill cât și rotisor așa încât să puteți prepara mâncărurile preferate în casă atunci când afară e vreme urâtă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine datorită capacului din sticlă și culorii argintiu/inox; prețul e unul în jurul sumei de 1000 lei; vine cu accesorii cum ar fi tavă, grătar și altele; picioarele îi sunt ajustabile așa încât să-l puteți regla după bunul plac; brandul e unul care e foarte bun, iar fiabilitatea aparatului e mare. Iluminarea cuptorului e un lucru util, dar nu le fel de utilă ca aprinderea în mode electric.
Contra: capacul arată bine fiind din sticlă, dar dacă puneți ceva foarte greu pe el s-ar putea să-l spargeți (asta în cazul în care nu folosiți aragazul pentru perioade îndelungate de timp și depozitați ceva pe el).

Dacă te-ai mutat la casă nouă și dorești ceva care să țină mult, adică să fie un electrocasnic de îndelungă folosință la propriu, atunci îți recomand acest model. Poate că brandul nu e la fel de cunoscut ca Samsung sau altele, însă e la fel de bun, iar utilizarea aparatului va fi foarte ușoară deoarece are doar butoane de care vei avea nevoie și care sunt amplasate așa încât să ajungi ușor la ele. Utilizarea e ușoară și fără stres deoarece o să poți porni atât arzătoarele cât și cuptorul în mod electric fără a fi nevoit să aprinzi un chibrit ori o brichetă.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Beko CSG 62120 FDX”

 1. nu stiu pe cine platesti sa iti scrie articolele pe site, dar mai verifica-le si tu din cand in cand 🙂
  cum poti sa publici o asemenea aberatie: „capacul arata bine fiind din sticla, dar daca punti ceva foarte greu pe el s-ar putea sa-l spargeti”? 🙂
  nu ai folosit in viata ta un aragaz?

 2. Ba sunt foarte bine-venite aceste „recenzii”… m-ar interesa – si mi se pare esential pentru „plusuri”, daca se poate regla temperatura cuptorului???

 3. Buna. Pe site-ul recomandat apare in descriere „grill electric”. Puteti sa ma lamuriti va rog. Cuptorul este pe gaz dar grill-ul este electric?
  Multumesc

 4. la nici 30 de zile vopseaua din cuptor exfoliata pe anumite zine foarte prost lucrat nu recomand are un strat f subtire de vopsea nici macar nu este emailata sunt facute cu bani ieftini si materiale proaste

 5. „Acest model e unul care…”
  „Preţul e unul în jurul…”
  „Brandul e unul care e…”
  „Electrocasnicul nu e din inox…” (electrocasnic este adjectiv nu substantiv)
  Înainte de conjuncţii (însă, dar etc) nu se pune virgulă.

  Spor la scris !

Comentariile sunt închise.