Beko CSG-62110dw

Cei de la Beko sunt recunoscuți pentru electrocasnicele lor, iar aragazul Beko CSG-62110dw este un model actual care e de nota 10 fără vreun „dar” sau „poate”. E recomandat de cele 4 arzătoare, aprinderea electrică și dotările din cuptor cum ar fi grill-ul și rotisorul. Culoarea e albă, iar aspectul exterior e unul elegant, dar și plăcut.

Nu costă mult deoarece acest CSG-62110dw are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și fiind un electrocasnic care trebuie să te țină foarte mulți ani, are în spate 2 ani garanție extensibili contra cost la 4. Deci, dacă e să vorbim despre fiabilitate sau de raportul calitate/preț atunci o să vedeți că acest raport e excelent ca la oricare alt electrocasnic Beko.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Beko CSG-62110dw e un aragaz pe gaz dotat cu patru arzătoare care pot fi aprinse ușor grație aprinderii electrice. Aprinderea electrică vă oferă un plus de comoditate și de economie deoarece acum o să aprindeți arzătorul care doriți într-o clipă și nu o să fiți nevoită să cumpărați o brichetă pentru a aprinde aragazul.

Va încăpea în toate bucătăriile datorită dimensiunilor reduse de 85 pe 60 pe 60 în centimetri (Î x L x A), iar greutatea nu e nici ea prea mare și va face electrocasnicul ușor de montat de către două persoane. Deci, dacă îl cumpărați de pe ‘net atunci curierii nu vor avea probleme cu transportarea, respectiv livrarea lui.

Oferă facilități cum ar fi rotisorul sau grill-ul. Acestea două caracteristici speciale cu care e dotat aparatul le găsiți în cuptor, iar în cuptor sau dubă mai găsiți și o tavă care poate fi considerată ca fiind un accesoriu.

Păreri pro şi contra

Pro: e dotat cu timer și cu siguranță (chiar și pentru cuptor), iar dotările nu lasă de dorit (are chiar și un sertar pentru vase, picioarele îi sunt reglabile, iar cuptoru e iluminat)
Contra: poate unor persoane nu le convine că are un capac din sticlă.

Concluzie

Aparatul Beko CSG-62110dw e un model care aduce a premium, dar are un preț de sub 10 milioane lei și vine cu dotări care îți vor ușura viața cu mult, iar o dotare care mie îmi palce mult e acea aprindere care se face electric. Altă dotare interesantă e faptul că are cuptorul iluminat, iar despre aceste dotări trebuie să spun că le găsim pe majoritatea aragazurilor noi, dar sunt și care nu au așa ceva.

Te-ar mai putea interesa