Beko CSE62120DX, aragaz mixt

Mulți aleg cuptoarele electrice datorită avantajelor pe care le prezintă, avantaje cum ar fi coacerea uniformă, termostatul, coacere fără gaze și altele. Un astfel de cuptor e prezent în aragazul Beko CSE62120DX care e un aragaz mixt, adică are plită pe gaz și cuptor pe energie electrică.

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox și cu grill integrat. Din imaginea de alături vă puteți face mai bine o părere referitoare la acest electrocasnic marca Beko.

Aragazul
Aragazul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu patru arzătoare care sunt alimentate pe gaz și sunt aprinse electric. Nu vă trebuie aprindere electrică la cuptor deoarece modelul acesta are cuptor electric. Iar, cuptorul nu e de oricare fel, ci e unul cu ventilator așa încât dvs. să beneficiați de o mâncare bine făcută.
O altă caracteristică preluată de la cuptoarele incorporabile e Booster care presupune că aparatul se poate încălzi mai rapid decât alte modele.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt prețul mic, aspectul premium, cuptorul foarte bun (e mai bun decât unul pe gaz… se pot vedea în primul paragraf care sunt avantajele folosirii unui astfel de aparat) și vine cu diferite funcții utile. Vine și cu grill, o funcție care se va dovedi utilă în cazul în care doriți să preparați bucăți mari de carne.
Din păcate nu are arzătoare compatibile cu vase wok.

Concluzia referitoare la aragazul acesta e că nu doar e un model ieftin, ci are și multe caracteristici de top care te vor ajuta să gătești eficient și cu un efort minim. Legat de eficiență trebuie spus că acest aparat are un cuptor care consumă foarte puțin curent, motiv pentru care îi este atribuită clasa A de eficiență energetică.
Dacă nu știți mare lucru legat de brandul care produce acest aparat atunci trebuie știut că e deținută de aceeași firmă turcească care deține și Arctic. Dacă Arctic e comercializat în România, Beko e comercializat în întreaga Europă.

Lasă un comentariu