Beko CN161220DS, combină frigorifică de 552 litri

Beko CN161220DS e aproape cât două combine frigorifice doar că are un consum ceva mai mic (raportat la volum). E mult mai lată decât o combină clasică – 84 cm, deci nu poate fi pusă chiar oriunde și nici nu poate fi mutată chiar așa de ușor. Pentru a câștiga spațiu, o puteți incorpora în mobilier. Totuși, mobilierul ar trebuie să aibă o adâncime de 70 cm pentru ca să arată bine, dar și suspendatele trebuie să fie mai mari. Ținând cont că are doar 181 cm, pot spune că e cam cât un frigider mai mare.

Se adresează celor cu familii mari sau poate că aveți o bucătărie generoasă și e nevoie de un aparat corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e un frigider pentru că are un congelator mare, compartimente și poziționat în partea inferioară. Congelatorul are nevoie de un sistem de răcire mai bun pentru a reduce cantitatea de gheață, dar și consumul de energie. Nu are sens să luați un aparat frigorific mare fără NoFrost ori alt sistem similar.

Nu aveți nevoie de un congelator chiar atât de mare, deoarece alimentele proaspete sunt mai sănătoase. Clasa energetică e A+ și era loc de mai bine, dar și așa mi se pare că e eficientă. Rafturile sunt destul de rezistente și nu trebuie să vă faceți griji, se pot pune și vase mai mari.

Congelatorul mi se pare suficient de performant pentru că poate congela circa 10 kg de alimente pe zi și e normal pentru un volum atât de generos. Nu ocupă chiar atât de mult spațiu cât ar crede unii pentru că are o lățime de 84 cm și o adâncime de 71 cm.

Păreri pro și contra

Are un consum redus de energie, vine cu compartiment pentru carne proaspătă (puteți pune chiar mâncare pe o farfurie), sistem de răcire de ultimă generație. Poate că pare cam scumpă dar pentru ce oferă, prețul e destul de corect.

Beko CN161220DS poate concura cu side by side-uri la capitolul volum și dotări. Poate că nu are cel mai avansat panou de control dar nici nu cred că vă deranjează acest aspect. Aveți la dispoziție chiar și două dozatoare: unul pentru apă pe ușă și unul de gheață la interior.

Te-ar mai putea interesa