Beko CN147237DB, combină frigo clasa A++

Pentru cei interesați de o combină frigo cu No Frost și diferite facilități moderne recomand modelul Beko CN147237DB. E un aparat de culoare bej care are o capacitate de 432 litri, iar în ciuda acestui volum foarte mare are clasa A++ de eficiență energetică.
Înălțimea e ceva mai mare deoarece are 194,5 centimetri, iar asta înseamnă că trebuie amplasată într-o locație specială, deci nu într-o cămară mică.

Dacă e să analizăm prețul să atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu mi se pare deloc mare întrucât vine cu No Frost, iar această caracteristică e valabilă pentru congelator. Un alt lucru deosebit care face toți banii e Eco Fuzzy, iar acest lucru te ajută să economisești mulți bani deoarece congelatorul e trecut într-un mod de funcționare cu consum redus de energie.

Interiorul
Interiorul

Trebuie spus că Eco Fuzzy e o caracteristică întâlnită și la aparatele Arctic întrucât sunt deținute de aceeași firmă turcească. Dacă e să intru în detalii legat de această tehnologie trebuie să spun că aparatul comută pe un regim de funcționare Economic atunci când ușile sunt închise timp de 6 ore consecutiv. Astfel, temperatura congelatorului rămâne constantă la -18 grade. Deci, dacă plecați undeva în concediu atunci aparatul o să consume puțin curent.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, costul de achiziție nu prea mare, că în acest moment e la promoție (e oferită garanție 5 ani până la începutul lui 2015) și că are o compartimentare ingenios realizată. Mai mult, modelul acesta e mult superior unui Arctic deoarece produsele Beko sunt vândute la nivel european pe când cele Arctic doar la nivel de 3 țări.
Evident că nu e un aparat perfect deoarece nu are Multiflow, dar vine cu niște caracteristici care vor să suplinească acest neajuns. Mai exact are ventilator care ajută la o mai bună răcire.

Așa de final pot spune legat de aparatul acestă că e unul perfect pentru cineva în căutarea unui model premium. Normal că are diferite sisteme moderne printre care se numără funcția de ionizare, filtrul antibacterian și ecranul touch.

Un comentariu la „Beko CN147237DB, combină frigo clasa A++”

  1. o tampenie care iti face numai nervi.te trimite numai pe emag cu preturi speciale si produsul nu mai exista la aia. minunat

Lasă un comentariu