Beko CN147237DB, combină frigo clasa A++

Pentru cei interesați de o combină frigo cu No Frost și diferite facilități moderne recomand modelul Beko CN147237DB. E un aparat de culoare bej care are o capacitate de 432 litri, iar în ciuda acestui volum foarte mare are clasa A++ de eficiență energetică.
Înălțimea e ceva mai mare deoarece are 194,5 centimetri, iar asta înseamnă că trebuie amplasată într-o locație specială, deci nu într-o cămară mică.

Dacă e să analizăm prețul să atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu mi se pare deloc mare întrucât vine cu No Frost, iar această caracteristică e valabilă pentru congelator. Un alt lucru deosebit care face toți banii e Eco Fuzzy, iar acest lucru te ajută să economisești mulți bani deoarece congelatorul e trecut într-un mod de funcționare cu consum redus de energie.

Interiorul
Interiorul

Trebuie spus că Eco Fuzzy e o caracteristică întâlnită și la aparatele Arctic întrucât sunt deținute de aceeași firmă turcească. Dacă e să intru în detalii legat de această tehnologie trebuie să spun că aparatul comută pe un regim de funcționare Economic atunci când ușile sunt închise timp de 6 ore consecutiv. Astfel, temperatura congelatorului rămâne constantă la -18 grade. Deci, dacă plecați undeva în concediu atunci aparatul o să consume puțin curent.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, costul de achiziție nu prea mare, că în acest moment e la promoție (e oferită garanție 5 ani până la începutul lui 2015) și că are o compartimentare ingenios realizată. Mai mult, modelul acesta e mult superior unui Arctic deoarece produsele Beko sunt vândute la nivel european pe când cele Arctic doar la nivel de 3 țări.
Evident că nu e un aparat perfect deoarece nu are Multiflow, dar vine cu niște caracteristici care vor să suplinească acest neajuns. Mai exact are ventilator care ajută la o mai bună răcire.

Așa de final pot spune legat de aparatul acestă că e unul perfect pentru cineva în căutarea unui model premium. Normal că are diferite sisteme moderne printre care se numără funcția de ionizare, filtrul antibacterian și ecranul touch.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko CN147237DB, combină frigo clasa A++”

  1. o tampenie care iti face numai nervi.te trimite numai pe emag cu preturi speciale si produsul nu mai exista la aia. minunat

Comentariile sunt închise.