Beko CN147230DM, combină frigorifică No Frost

În urmă cu ceva timp, electrocasnicele cu caracteristica No Frost (vezi combine cu No Frost) costau destul de mult, însă pe parcurs au devenit tot mai accesibile ca preț, iar o dovadă e această combină frigorifică Beko CN147230DM. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar datorită caracteristicii amintite anterior avem parte de alimente care stau proaspete mai mult timp, iar dezghețarea e un proces automat deoarece nu se produce gheață.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul care arată foarte bine, fiind dotat cu dispenser de apă. Compartimentarea e foarte bine realizată, combina frigo fiind împărțită într-un frigider de 307 litri și un congelator de 125. Pentru a vedea diferite lucruri, aparatul beneficiază și de un mic ecran LCD.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Caracteristici tehnice

Vine cu o capacitate mare de 432 litri care e împărțită după cum aminteam mai sus. Astfel, aparatul e unul foarte încăpător, iar consumul de curent nu e delco mare deoarece are clasa de eficiență energetică A++ corespunzătoare unui consum energetic de 311 kWh/an. Dimensiunile fizice nu sunt exagerate deoarece aparatul are o înălțime de  194 centimetri, iar greutatea e de 85 kilograme… puțin mai greu decât un aragaz.

Păreri pro şi contra

Aspecte interesante ale acestui aparat sunt No Frost și Multiflow ceea ce garantează că alimentele sunt păstrate proaspete timp îndelungat. Nu trebuie neglijată nici garanție de 2 ani și posibilitatea atașării unei garanții extinse prin intermediul serviciului Garanția Plus. Dacă se întrerupe curentul pentru o zi atunci alimentele nu se vor altera deoarece aparatul are o autonomie de 24 de ore ceea ce e foarte mult.
Analizând caracteristicile, nu pot spune că aș avea ceva negativ de menționat.

Concluzie

Dacă te pasionează tehnologia și vrei să ai acasă aparatură dotată cu ultimele fițe, dar și cu tehnologii care-ți ușurează viața atunci modelul acesta ar trebui să fie primul pe lista de cumpărături când vine vorba despre o combină nouă. Fiabilitatea sa e una peste medie, iar pe parcursul utilizării nu o să vă stresați prea mult cu el deoarece operațiunea de dezghețare e una automată.

Lasă un comentariu