Beko CN 147130 DX BK, combina frigorifică

Combina frigorifică Beko CN 147130 DX BK are un volum net foarte mare în comparație cu alte modele și de aceea are un preț ușor mai mare. Chiar dacă are multe dotări și o capacitate mare, dimensiunile sale nu sunt exagerate și înălțimea sa e de sub 2 metri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acesta nu e deloc exagerat deoarece e o combină premium care are No Frost la frigider și congelator. Nu trebuie să vă faceți mai griji cu întreținerea datorită faptului că se dezgheață automat și datorită faptului că are o garanție de maxim 4 ani nu trebuie să vă faceți probleme dacă se strică din cauza căderilor de tensiune.

Poze

Electrocasnicul are un nume – Beko CN 147130 DX BK – la fel de impresionant ca și aspectul său. Se poate vedea că arată destul de bine, iar din prima imagine ne putem da seama că e bine compartimentat și asta pentru că frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente.

Deschisă
Ușile

Specificaţii tehnice

E dotat cu No Frost și asta înseamnă că răcirea nu se face cu producere de gheață și din acest motiv nu va fi nevoie nici să dezghețați/decongelați. Volumul combinei e unul destul de mare, adică de 475 litri și vorbesc despre un volum brut deoarece cel net e de 426 litri. Aparatul are volumul împărțit în 125 litri care e volumul net al congelatorului și 301 litri care e volumul frigiderului.

Păreri pro şi contra

Pro: chiar dacă e mare (ca și volum) consumul de energie electrică nu e deloc mare deoarece are un consum de 0,7 kWh la 24 ore și asta înseamnă că e inclusă în categoria de eficiență energetică A++ (într-un an consumă 280 kWh și nici asta nu e deloc mult); autonomia e de 24 ore și astfel poate funcționa o zi fără curent și în acest fel alimentele nu se vor altera.
Contra: prețul e cam mare, dar opinia mea e că-și merită banii.

Concluzie

Dacă te ocupi cu vânătoarea sau dacă ai o familie numeroasă atunci cred că te va ajuta destul de mult o astfel de combină deoarece poți pune la păstrare destul de multe alimente. Eu zic că este un aparat frigorific premium și asta nu din cauza prețului, ci a dotărilor sale de nota 10. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și asta deoarece vine cu un manual destul de bine realizat din care puteți citi mai multe informații.

Te-ar mai putea interesa