Beko CG51110DX

Dacă vrei un aragaz de la un brand cu o tradiție în domeniul electro atunci ar trebui să alegi un aragaz Beko CG51110DX. Acesta vine cu 4 arzătoare pe gaz, aprindere electrică și multe alte dotări la un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Aspectul exterior e plăcut fiind inox, iar capacul e uul transparent și conferă un plus de eleganță electrocasnicului. Știu că acest capac nu e la fel de rezistent ca unul metalic dar face aparatul mai atractiv vizual.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Referitor la detaliile tehnice ale lui Beko CG51110DX nu e mare lucru de spus deoarece la un aragaz lucrurile nu sunt așa de complexe cala un laptop ori smartphone și astfel pot spune doar că are patru arzătoare pe gaz care pot fi aprinse electric, cuptor cu grill și rotisor și un aspect exterior asemănător cu al lui ZCG55MGX din perspectiva culorii.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine datorită capacului și culorii inox; nu costă mult deoarece are prețul de puțin peste 1000 lei; garanția poate fi mărită la 4 ani; în cuptor găsim un grill și rotisor așa încât atunci când afară e vreme urâtă să putem prepara mâncarea preferată înăuntru. Un alt mare plus ar fi aprinderea electrică care va face să nu mai ai nevoie de chibrit ori brichetă pentru aprinderea aragazului și astfel vei economisi timp prin mișcări mai puține și bani deoarece nu o să fi nevoit să cumperi acele ustensile de care ziceam anterior.
Contra: nimic, dar poate că era mai bine ca acel capac să fie din metal pentru ca să poți pune ceva pe el dacă închizi aragazul. Fiind din sticlă nu știu dacă e indicat să așezi ceva pe el deoarece s-ar putea crăpa.

Concluzie

În concluzie, recomand Beko CG51110DX deoarece are dotări din abundență și nu costă mult, venind cu un cadou am un motiv în plus pentru a-l recomanda. Cadoul e o tigaie de la Tefal, dar trebuie să vă spun că s-ar putea ca oferta cu tigaia să nu mai fie valabilă ori să fie doar la anumite magazine. De tigaie nu știu dacă o să o primiți, dar sigur o să primiți o tavă emailată și un grătar care se poziționează în cuptor.

Un comentariu la „Beko CG51110DX”

  1. Eu il am de anul trecut si se poate spune ca arata bine dar nu cred ca e important aspectul ci ce poti face cu el. Aprinderea electrica face toti banii si daca avea un pret cu vreo 200 lei tot ii dadeam pentru a avea aceasta facilitate.

Lasă un comentariu