Beko CEP5152B, espressor 15 bar

Espressorul Beko CEP5152B e unul de tip manual pentru două cești, iar presiunea e de 15bar. Pe lângă lucrurile menționate anterior, alte facilități interesante sunt dispozitivul de spumare a laptelui, ceștile preîncălzite și că e realizat din material inox.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat superb din toate punctele de vedere. Fiabilitatea aparatului e una ok, fiind vorba despre un aparat cu o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un aparat care arată premium, iar modul de utilizare e unul destul de simplu.


Păreri pro și contra

Precum orice aparat modern și acest model Beko CEP5152B e unul care are o eficiență energetică bună întrucât dispune de funcția de oprire automată. Acest lucru se întâmplă după o anumită perioadă de nefuncționare.
Printre băuturile care pot fi preparate cu acest aparat se numără espresso, cappuccino și cafe latte. Iar, alimentarea aparatului se face cu ESE pods ori cu cafea măcinată.
Întreținerea aparatului e una ușoară deoarece vorbim despre un aparat cu rezervor de apă detașabil, iar tava e și ea detașabilă. În acest fel poate fi curățat ușor. Nu doar întreținerea/curățarea aparatului e simplă, ci și alimentarea.
Suportă două cești, iar caracteristica de preîncălzire a ceștilor e prezentă.
Aparatul e unul dotat cu filtru pentru cremă presurizat așa încât spuma să fie densă, cremoasă și rezistentă pentru mai mult timp.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un aparat de preparat cafea de calitate superioară atunci acest model ar fi recomandarea mea. După cum am zis mai sus, acest aparat poate fi utilizat pentru prepararea a mai multor tipuri de băuturi.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul turcesc, dar e comercializat la nivel european deoarece e considerat ca fiind premium. Cei ce fac produsele Beko le fac și pe cele Arctic, doar că diferă expunerea (Beko e comercializat pe întreg continentul pe când Arctic e vândut în Balcani).

Te-ar mai putea interesa