Beko BXEU120, aparat AC inverter

În anii trecuți aparatele de aer condiționat Beko erau foarte populare și de aceea au trecut ca pâinea caldă. Acum, în oferta magazinelor online probabil că o să găsiți doar un model de aparat AC Beko – Beko BXEU120 Inverter – urmând ca alte modele și variațiuni să-și facă apariția pe parcurs. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » deloc mare, iar dacă vreți să mă contraziceți atunci ar trebui menționat că are instalarea inclusă, mai exact kit-ul de instalare, respectiv montaj standard inclus.

Aspect

Aspectul e unul plăcut, fiind un aparat de culoare albă care vine la pachet cu o telecomandă dotată cu ecran. În trecut telecomenzile erau simple, fără ecran, iar acum având ecranul ești mai informat cu privire la temperatură.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul BXEU120 e unul de tip inverter, iar față de modelele clasice se laudă cu performanțe mai bune și cu un consum de energie redus. Din această cauză consumul de curent e unul caracteristic clasei A de eficiență energetică. Chiar dacă are o capacitate de 12000BTU, zgomotul produs nu e unul prea mare, unitatea interioară producând 54 dB. Normal că are ventilator care poate fi setat pe 3 trepte așa încât să faceți ambientul după cum vă place.

Păreri pro şi contra

Îmi place aparatul datorită prețului competitiv în condițiile în care are instalarea inclusă în pachet. Capabilitățile sale sunt bune, iar funcțiile foarte utile deoarece are posibilitatea de a încălzi o încăpere, de a dezumidifica și de a a ventila așa încât aerul să fie răcit/încălzit uniform.
Din păcate nu poate fi controlat cu ajutorul unui telefon inteligent.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat cu instalare inclusă în pachet atunci acesta ar trebui să fie printre primele tale alegeri. Iar, dacă sunteți o persoană foarte economică atunci trebuie știut că aparatul are chiar și mod de noapte așa încât să consume mai puțin și să se adapteze nevoilor pe timp de noapte.
[update title=”Update”] După cei de la meteo cică se anunță o vară foarte caldă și e bine să te asiguri cu un astfel de aparat Beko BXEU120 Inverter deoarece are instalarea inclusă precum restul aparatelor AC Beko.[/update]

Te-ar mai putea interesa