Beko BXEU090 Inverter, AC 9000 btu

Mai e puțin și vara va bătea la ușă, motiv pentru care ar fi bine să-ți cumperi din timp un aparat de aer condiționat capabil cum ar fi Beko BXEU090 Inverter. Atuurile acestui aparat AC ar fi capacitatea decentă de 9000 btu, existența unui filtru de purificare și că include instalare (aici e o steluță deoarece prețul include și instalarea în limita a 3.5 metri).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc mare dacă avem în vedere că are inclusă instalarea deoarece acest serviciu costă vreo 300-400 lei în mod normal.
Din imaginea de alături puteți remarca despre aparat că e vorba despre unul clasic. Deci, aparatul arată precum alte modele de la acest brand.

Aparatul
Aparatul

Aparatul poate fi utilizat la încălzire și răcire precum orice alt AC, iar clasa de energie e A la ambele capitole. Venind cu inverter înseamnă că are un consum de curent inferior altor modele, iar asta ne ajută să avem niște facturi la curent mai mici, dar și la un mediu înconjurător mai verde. Unitățile au greutăți destul de scăzute, cea interioară având circa 9 kilograme, iar cea exterioară având 28 kilograme.

Printre atuurile sale se numără kitul de instalare care-i inclus (idem instalarea), compresorul foarte bun (făcut de Hitachi), eficiența pe partea de răcire și zgomotul nu prea mare. Nu trebuie neglijată nici prezența telecomenzii care o să contribuie la un oarecare confort pentru că tu nu o să mai trebuiască să te ridici din pat atunci când vrei o oarecare temperatură.

Deci, dacă te interesează una aparat care să arate bine și să fie eficient dpdv energetic dar și al răcirii/încălzirii atunci acest Beko ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături.
Probabil că nu prea cunoști brandul Beko și din această cauză ai o oarecare reticență. De aceea îți spun că Beko e un nume foarte cunoscut în Europa datorită electrocasnicelor premium. Ar mai trebui adăugat că cei care dețin brandul dețin și Arctic, acesta din urmă fiind comercializat doar în România.
Dacă te interesează o alternativă atunci te poți îndrepta înspre Daewoo DSB-F0977LH-NV, dar nu are instalarea inclusă la pachet.

Te-ar mai putea interesa