Beko BSE22130X, pachet cuptor incorporabil cu plită

Cuptorul incorporabil Beko BSE22130X vine la pachet cu o plită pe gaz și inox, adică se potrivește perfect cu modelul prezentat mai jos. Există pachete promo din care puteți lua doar cuptorul, dar nu e valabil în acest caz. Oricum, mă gândesc că vă doriți niște aparate moderne care să arate cam la fel și să fie ușor de folosit. Discutăm de un cuptor electric care poate fi pus îl locul oricărui alt cuptor deoarece dimensiunile sunt aceleași chiar dacă la acesta interiorul e de 71 litri.

Din poza de jos se vede că are un control complet mecanic și la interior e prezent ventilator, fără el cuptorul nu ar fi fost unul multifuncțional. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu se mai fabrică cuptoare cu alimentare pe gaz deoarece costă cam la fel și oferă dotări mai puține. Alegeți cu încredere cuptoarele electrice deoarece încălzesc uniform și oferă ceva mai multe funcții. În acest caz, discutăm de următoarele: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, grill cu suprafață mică, încălzire inferioară, ventilare gătire și Booster. Anumite moduri de gătire se folosesc de mai multe dotări, iar un bun exemplu e gătirea convențională (se folosește de încălzirea superioară și inferioară).

Consumul de energie pe oră depinde de funcția aleasă și e undeva la 0.88 kW. Clasa de eficiență energetică e foarte bună și ține cont de consumul aparatului. E bine să aveți o priză în apropiere sau chiar în spatele mobilierului deoarece cablul de alimentare nu e foarte lung.

Păreri pro și contra

Un cuptor multifuncțional oferă multe moduri de gătire dar și funții utile în timpul gătitului. Chiar și modelele ieftine oferă numeroase funcții dar e bine să le studiați, adică să vă asigurați că are convecție aer fierbinte (se folosește de ventilator). Accesoriile incluse sunt mai numeroase: tavă normală, tavă adâncă, grătar și cinci rafturi.

Beko BSE22130X e un aparat electrocasnic care înlocuiește cu succes un aragaz dacă luăm în calcul plita inclusă. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre plită, numele ei e menționat în descrierea produsului, dar nu văd ce nu v-ați lămurit (are aprindere electrică integrată, siguranță, arzătoare puternice etc).

Te-ar mai putea interesa