Beko BRVPG090, aparat AC cu filtru Silver Ion

Aparatele de aer condiționat sunt tot mai populare deoarece vin cu dotări standard ceva mai numeroase și parcă variantele premium chiar nu mai sunt atât de atractive. De exemplu, Beko BRVPG090 are 4 filtre (Bio, Silver Ion, două de densitate mare anti-praf), funcție Zone Follow și altele. Toate acestea sunt dotări care nu sunt prezente pe modelele altor branduri și cred că le veți aprecia zi de zi, acum depinde și cât de des veți folosi aparatul. Puteți alege chiar și două astfel de modele dacă aveți de răcit/încălzit două spații diferite.

Acesta se instalează pe perete și e însoțit de unitatea exterioară, chiar dacă nu am pus-o în poză. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit într-o singură cameră dar care e spațioasă pentru că acea capacitate e de 9000 BTU. Compresorul acesta e de tip Inverter care reduce semnificativ consumul pentru noile aparate și generațiile precedente nu-l aveau (mă refer la cele accesibile).

Poate aleasă una din cinci trepte de climatizare, pentru a obține ambientul dorit într-o anumită perioadă. Funcțiile acestui aparat sunt satisfăcătoare, în sensul că nu-i lipsește niciuna: răcire, încălzire, dezumidificare, ventilație și câteva funcții speciale (auto swing, auto restart, auto changeover, mod sleep, Zone Follow etc). Cele speciale fac diferența între un model simplu și unul mai nou care impresionează la multe capitole.

Păreri pro și contra

Acesta se poate lăuda cu un consum destul de mic de energie dacă alegeți funcția de răcire, motiv pentru care are clasa A++. Toate acele funcții sunt foarte interesante, dar ZoneFollow e o noutate pentru această generație. Mai precis, cu ajutorul telecomenzii e determinată temperatura din apropierea utilizatorilor pentru a obține temperatura dorită. După cum bine știți, temperatura nu e aceeași în toată locuința, însă aerul cald e cel din partea de sus a încăperii unde se află și aparatul.

Beko BRVPG090 se descurcă foarte bine cu acea capacitate de climatizare și kitul de instalare inclus e bine-venit pentru o instalare mai ușoară. Eu vă recomand să apelați la o firmă care e specializată pe astfel de instalări.

Te-ar mai putea interesa