Beko BPK120INV

Beko BPK120INV este un aparat de aer condiționat cu inverter Beko care are 12000 btu, Clasa A, LCD și cel mai tare e că include instalare. Treaba cu instalarea trebuie urmărită cu atenție deoarece oferta poate nu mai e disponibilă. Modelul despre care vorbesc are un preţ bun Vezi prețul special de azi și nu mi se pare deloc mare pentru un model al anului 2011 care a fost și încă e foarte vândut.

Poze

Aspectul acestui model nu e foarte diferit de cel al celorlalte aparate de la acest brand sau de aspectul aparatelor de la alți producători. Trebuie neaparat menționat că aparatul nu e doar cel care se vede în imaginea de alături deoarece în pachet sunt livrate două unități: cea exterioară și cea interioară (din poza de mai jos). Normal că vine dotat și cu o telecomandă și nu cu oricare telecomandă, ci cu una care are ecran LCD, iar de la acest dispozitiv (telecomandă) pot fi controlate toate funcțiile aparatului AC.

Aceasta e unitatea interioară

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Acest aparat e unul care poate fi folosit atât pe timp de iarnă cât și vară. Iarna vă poate purifica aerul și să-l încălzească deoarece are această funcție. Capacitatea de încălzire e undeva la 13600 BTU și e ceva mai mare decât cea de răcire care e de undeva la 12000 BTU. Unitatea interioară are undeva la 10-11 kilograme și de aceea nu va fi prea greu de montat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine și e un aparat modern venind cu display de tip LCD atât la unitatea din interior cât și pe telecomandă; vine cu filtru deodorizant și de tip anti bacterian e dotat cu inverter; consumul de curent nu e deloc mare deoarece la răcire, respectiv încălzire consumă undeva la 1100. Astfel clasa de eficiență energetică e A, la fel ca cea de eficiență la răcire.
Contra: prețul nu e cel mai mic pentru un aparat AC, însă garanția e de 2 ani, iar instalarea e inclusă.

Concluzie

Vine vara și cred că ar fi bine să o întâmpinăm cum se cuvine pentru a suporta mai bine vremea de afară… care va veni. Un astfel de aparat cred că e foarte performant în răcire și încălzire, iar prețul pare mare dar nu e așa deoarece o să recuperați foarte mult în timpul utilizării sale deoarece nu consumă la fel de mult precum alte aparate și aici mă refer la consum de curent.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu