Beko BPK120INV

Beko BPK120INV este un aparat de aer condiționat cu inverter Beko care are 12000 btu, Clasa A, LCD și cel mai tare e că include instalare. Treaba cu instalarea trebuie urmărită cu atenție deoarece oferta poate nu mai e disponibilă. Modelul despre care vorbesc are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu mi se pare deloc mare pentru un model al anului 2011 care a fost și încă e foarte vândut.

Poze

Aspectul acestui model nu e foarte diferit de cel al celorlalte aparate de la acest brand sau de aspectul aparatelor de la alți producători. Trebuie neaparat menționat că aparatul nu e doar cel care se vede în imaginea de alături deoarece în pachet sunt livrate două unități: cea exterioară și cea interioară (din poza de mai jos). Normal că vine dotat și cu o telecomandă și nu cu oricare telecomandă, ci cu una care are ecran LCD, iar de la acest dispozitiv (telecomandă) pot fi controlate toate funcțiile aparatului AC.

Aceasta e unitatea interioară

Specificaţii tehnice

Acest aparat e unul care poate fi folosit atât pe timp de iarnă cât și vară. Iarna vă poate purifica aerul și să-l încălzească deoarece are această funcție. Capacitatea de încălzire e undeva la 13600 BTU și e ceva mai mare decât cea de răcire care e de undeva la 12000 BTU. Unitatea interioară are undeva la 10-11 kilograme și de aceea nu va fi prea greu de montat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine și e un aparat modern venind cu display de tip LCD atât la unitatea din interior cât și pe telecomandă; vine cu filtru deodorizant și de tip anti bacterian e dotat cu inverter; consumul de curent nu e deloc mare deoarece la răcire, respectiv încălzire consumă undeva la 1100. Astfel clasa de eficiență energetică e A, la fel ca cea de eficiență la răcire.
Contra: prețul nu e cel mai mic pentru un aparat AC, însă garanția e de 2 ani, iar instalarea e inclusă.

Concluzie

Vine vara și cred că ar fi bine să o întâmpinăm cum se cuvine pentru a suporta mai bine vremea de afară… care va veni. Un astfel de aparat cred că e foarte performant în răcire și încălzire, iar prețul pare mare dar nu e așa deoarece o să recuperați foarte mult în timpul utilizării sale deoarece nu consumă la fel de mult precum alte aparate și aici mă refer la consum de curent.

Lasă un comentariu