Beko BKS5317T, aspirator fără sac 2.7l

Beko BKS5317T, e un aspirator fără sac care se adresează celora care vor un model de top la un preț convenabil. Cu un astfel de model nu o să mai aveți treabă cu sacii deoarece e fără sac, iar capacitatea de colectare a recipientului e de 2,7 litri.
Astfel de aparate se adresează celora care nu vor să se streseze cu achiziția de saci deoarece știm cu toții că în unele cazuri găsești foarte greu saci de aspirator.

Venind la un preț bun Vezi prețul special de azi » nu putem spune că ar costa prea mult. Iar, pe acești bani noi primim un aparat excelent prin prisma consumului redus de curent, a capacității mari și a puterii mari de aspirare.
Din imagine puteți vedea că e vorba despre un model care arată foarte bine, fiind un model verde cu negru.

Aparatul
Aparatul

Nu m-aș fi așteptat, dar acest model are sistem cyclonic care conferă o mai mare putere de aspirare. Legat de această putere trebuie spus că e vorba de spre 250W care te vor ajuta să scoți tot praful din covoare. Puterea aparatului e de 2300W și nu trebuie confundată cu cealaltă putere pe care am precizat-o anterior.

Plusurile acestui model sunt puterea mare de aspirare, cablul destul de lung (care asigură o suprafață mare de aspirare) și disponibilitatea diferitelor accesorii (normal că are și tub telescopic din metal). O să vedeți că e foarte ușor de utilizat, iar transportul nu e nici el prea complicat deoarece aparatul e unul care are rotițe destinat transportului fără stres. Un alt plus pare să fie indicatorul că recipientul de colectare e plin.
Contra achiziției nu sunt motive deoarece chiar are tot ce ai avea nevoie de la un aspirator.

Deci, acesta e aspiratorul potrivit pentru niște covoare ca noi. Vine și cu filtru Hepa care face ca aerul evacuat să fie foarte curat, iar dacă vrei o putere mai mare atunci poți apela la variatorul de putere.
Nici zgomotul făcut de aparat nu e prea mare, ci de 82 decibeli, dar nivelul de zgomot depinde de treapta de putere aleasă.

Te-ar mai putea interesa