Beko BIR36400XOS, cuptor de 82 litri cu funcție convecție aer fierbinte

Cuptorul incorporabil Beko BIR36400XOS e unul dintre cele mai mari modele disponibile și chiar dacă e mult mai diferit, e unul multifuncțional și nu-i lipsește funcția de convecție aer fierbinte. Unora le place mai mult controlul mecanic cu timer digital, iar altora preferă ca totul să fie digital. Arată foarte bine, nici nu ai zice că e un cuptor și în acest buget nu sunt alte branduri care să ofere un model similar. Indiferent cum arată funcționalitatea e aceeași, însă unii ar fi preferat și o funcție de curățare.

Panoul de control e destul de restrâns pentru că e complet digital și din poză se observă că are o ușă mult mai mare și mult loc în interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alegerea modului de încălzire și a temperaturii dorite se face ușor printr-o apăsare ușoară a butoanelor, deoarece ele sunt cu tehnologie touch. În total sunt 13 moduri de încălzire a cuptorului și sunt combinații ale dotărilor sale. Interiorul e iluminat foarte bine ca la multe alte cuptoare din segment.

Sunt incluse accesorii interesante dar se pot cumpăra ulterior altele în funcție de necesități. Poate fi conectat la orice priză deoarece are nevoie de o alimentare simplă la 220 V. Cu alte cuvinte, nu are un consum de energie atât de mare. Nici plita electrică cu inducție nu consumă mult pentru că doar nu veți aprinde simultan toate arzătoarele.

Păreri pro și contra

E evident că în acest preț nu poate excela la toate capitolele însă îmi place ce oferă comparativ cu alți producători. Cam toată gama de electrocasnice puțin mai scumpe și lansate recent tind să devină modele premium. Totuși, spre deosebire de restul, acestea sunt ceva mai accesibile și merită să fie luate în calcul. Pe lângă numeroasele funcții, veți avea și tehnologii avansate: gătire Surf, CookMaster, Booster, încălzire ventilată Eco, rafturi cu ghidaje telescopice și control complet electronic.

Beko BIR36400XOS se adresează celor pasionați de tehnologiei dar și care vor un aparat cât mai nou care are funcții inteligente de gătire și cu un consum redus de energie.

Te-ar mai putea interesa