Beko BIR22400XMS, cuptor multifuncțional cu gătire 3D

Cuptorul incorporabil Beko BIR22400XMS e un model multifuncțional deoarece are mai multe funcții decât unul clasic – 12. Aș putea spune că e un model din segmentul premium deoarece are un panou de control modern cu butoane touch, un finisaj elegant pe argintiu, tehnologii de gătire avansate, rafturi telescopice, ușă cu închidere ușoară și autocurățare catalitică. Puteți găti orice pentru că are modul de gătire 3D (se folosește de toți elemenții de încălzire), funcția Booster (încălzire rapidă până la temperatura dorită) și Surf (aerul cald e distribuit uniform).

Nu mi se pare scump deoarece alte branduri oferă aceste caracteristici speciale la prețuri mult mai piperate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model ca majoritatea cuptoarelor disponibile și nu merită să luați în calcul unul pe gaz deoarece e scump pentru ce oferă. Chiar dacă un cuptor electric are un cost lunar mai mare, rezultatele sunt mult mai bune. Puteți obține preparatul dorit destul de ușor, iar preparatul poate fi chiar și peste cel oferit de o cofetărie sau restaurant.

Veți avea un cuptor de 72 de litri, cu clasă energetică A, afișaj LED, timer digital, grill, ventilator și o mulțime de funcții. o parte dintre acele funcții le-am menționat mai sus dar mai sunt și altele: convecție aer fierbinte, decongelare, treaptă Pizza etc. Veți primi și două tăvi alături de acele suporturi telescopice.

Păreri pro și contra

Nu știu ce v-ați dori în plus să aibă, chiar are toate dotările posibile în acest buget și concurența nu prea există. Cred că v-am oferit suficient motive pentru a-l alege și poate fi instalat în locul vechiului cuptor deoarece are aceleași dimensiuni. Nu cred că veți folosi toate acelea funcții dar multe dintre ele vor deveni utile.

Aparatele electrocasnice nu mai reprezintă o opțiune atunci când vă doriți o bucătărie modernă și bine echipată. Modelul Beko BIR22400XMS e doar un exemplu bun de la acest brand și poate veți avea ocazia să prindeți o promoție. Alături de acest cuptor se poate alege o plită cu inducție dacă vreți să renunțați la alimentarea cu gaz.

Te-ar mai putea interesa