Beko BIR14400GGCS, cuptor electric pe gri Benita

Acest cuptor Beko BIR14400GGCS nu e singurul model cu un astfel de finisaj și funcțiile sunt destul de apropiate. În general, cuptoarele cu un butoane touch sunt multifuncționale adică au cel puțin 8 funcții, dar nu toate sunt de încălzire. Din câte am văzut, modelul de jos are autocurățare catalitică, adică grăsimile sunt absorbite de panourile laterale, apoi prin încălzire lor se reduce mirosul interior. Întreținerea acestor aparate e destul de simplă și chiar nu e nevoie de soluții abrazive sau ceva speciale pentru curățare.

Din poza de jos dar și din cea de prezentare se vede foarte că are un control complet electronic care cred că va deveni tot mai popular pe viitoarele modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E vorba de un cuptor de 72 de litri, deci aș putea spune că e voluminos, dar diferențele nu sunt vizibile pentru că dimensiunile aparatului sunt aceleași. Eficiența energetică e foarte bună și nu vă puteți aștepta la mai mult de la un astfel de aparat. Mulți utilizatori nu sunt interesați de consum, ci vor doar cele mai bune rezultate în acel buget și cred că acest model le poate oferi.

Pentru a face alegerea corectă, puteți studia mai bine piața dar nu cred că veți găsi altul mai atractiv decât acesta. Având un panoul complet electronic, e prezentă și funcția de blocare interfață.

Păreri pro și contra

Sunt incluse destul de multe accesorii care pot fi utile, dar e loc de mai bine (suporturi telescopice). Sunt destul de multe dotări pe acesta, de aceea e un număr mare de funcții de încălzire. Ca o noutate aveți tehnologia de gătire Surf care încălzește uniform preparatele indiferent de nivelul ales (mai sus sau mai jos). Ușa cuptorului se închide amortizat datorită noului sistem de balamale.

Beko BIR14400GGCS se potrivește dar alături de o plită pe aceeași culoare și nu cred că una cu sticlă neagră ar fi una potrivită. Chiar nu văd de ce nu ați alege acest model în acest buget, pot spune că arată foarte bine chiar și într-o bucătărie în stil rustic.

Lasă un comentariu