Beko BIM25300XP, cuptor cu plită electrică performantă

Cuptorul incorporabil Beko BIM25300XP e unul din noua generație și se vede după design și dotări. Totuși, e de apreciat faptul că e oferită o plită cu inducția la pachet promo. După cum bine știți, aceste plite sunt cele mai performante și necesită o tensiune constantă (ca și în cazul cuptorului). Chiar nu văd de ce nu l-ați vrea pe acesta pentru că și așa oferă multe funcții de încălzire, o parte dintre ele se folosesc de ventilator.

Funcția de curățare pirolitică e una foarte bună, deoarece transformă ușor grăsimile în cenușă (interiorul e încălzit la o temperatură foarte ridicată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul e spațios și nu trebuie să vă faceți griji că doar dimensiunile aparatului sunt aceleași. Construcția acestui aparat diferă de la un model la altul, de aceea și volumul poate fi uneori destul de mare.

Noua generație e mult mai eficientă decât precedenta și nu cred că acesta e motivul pentru care ați alege acest model. Modurile de gătire sunt foarte importante și aici mă refer la funcțiile acelea – 7. Sunt cuptoare chiar și cu mai multe programe datorită dotărilor ceva mai multe, dar cred că cel de sus oferă exact ce aveți nevoie. Controlul e unul mecanic, dar timerul beneficiază de opțiune de blocare interfață. Anumite cuptoare oferă chiar și butoane retractabile, adică pot fi apăsate în interior pentru ca să nu umble cei mici la el în timpul funcționării.

Păreri pro și contra

Designul acestui aparat e unul modern și se datorează finisajelor, timerului și liniilor simple. Eu prefer cuptoarele moderne peste cele retro că doar diferența de preț nu e foarte mare și e mult mai plăcut la vedere. E ușor de folosit cu un timer digital, deoarece veți vedea mai bine timpul rămas și nu mai trebuie să stați tot timpul prin bucătărie. Chiar și plitele noi au timer pentru preparatele care le-ați mai făcut și pentru care știți exact timpul necesar.

Beko BIM25300XP e un aparat electrocasnic care poate fi pus în orice bucătărie dacă există acel corp de mobilier mai special.

Te-ar mai putea interesa