Beko BIM24300GPS, cuptor cu rafturi telescopice

Cuptorul incorporabil Beko BIM24300GPS reprezintă noua generație de aparate cu design modern. La prima vedere, culoare e una destul de rară și se asortează decent chiar și cu culoarea inox. Dacă nu ști ce ce plită să luați pentru acesta, aveți de ales între una neagră și una pe inox, dar mai sunt și alte opțiuni dacă vreți ceva mai diferit (gri simplu). Nu cred că-l doriți doar pentru culoarea sa, ci pentru că are dotări foarte bune în acest buget.

Din poza de jos se poate vedea că acesta are o culoare mai deosebită, adică nu vedem la orice aparat – gri benita. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul e unul mecanic, însă timerul e digital pentru a vedea ceva mai bine timpul rămas. Sunt foarte puține cuptoare fără timer și ventilator, iar eu le-aș evita chiar dacă sunt foarte ieftine. Un cuptor multifuncțional e mult mai apreciat și e mai ușor de gătit cu el, plus că rezultatele sunt mai bune datorită funcțiilor de încălzire combinate (mă refer la cele care se folosesc de ventilator).

Doar din poza de sus se pot vedea anumite dotări care sunt esențiale, însă altele nu sunt vizibile, cum e sistemul de închidere fără zgomot al ușii.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are accesorii standard în pachet, suporturile telescopice pentru tăvi chiar sunt utile deoarece ușurează scoaterea tăvilor pe care aveți diverse preparate. Funcțiile de autocurățare sunt foarte importante atunci când vreți să aveți un interior curat și acestea diferă de la un model la altul, iar în acest caz aveți varianta pirolitică (o funcție de încălzire care transformă grăsimile în cenușă). Astfel, interiorul mai trebuie șters doar cu un burete umed și nu vor rămâne mirosuri.

Beko BIM24300GPS e unul dintre cele mai bune modele de pe piață și de anul acesta vom vedea ceva mai multe soluții premium pentru utilizatorii mai pretențioși. Varianta de sus e un exemplu foarte bun că nu e nevoie de mai mult și chiar dacă nu are un panoul de control complet electronic, puteți ascunde butoanele prin apăsare (sunt retractabile).

Te-ar mai putea interesa