Beko BIM22300XC, cuptor cu butoane Push in – Push out

Cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC e unul modern chiar dacă nu costă mult și dacă vă gândiți să economisiți niște bani, vă recomand pachetul promo. Mă refer la pachetele cuptor cu plită de la același brand și chiar se potrivesc în orice bucătărie modernă. Bineînțeles, mai sunt și alte pachete, dar acesta are un preț foarte bun pentru ce veți primi. Cuptorul poate fi achiziționat și separat dacă aveți o plită preferată. Se poate vedea din poza de jos că are un panou de control simplu dar modern deoarece butoanele sunt de tip Push in – Push out sau retractabile (pictogramele sunt pe marginea lor).

Pentru cei interesați am pus poza de jos și un clip la final în care sunt demonstrate tehnologiile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe cuptoare incorporabile de pe piață sunt electrice dar dotările difer de la un model la altul. E destul de dificil să găsiți două cuptoare identice de la branduri diferite, dar trebuie să menționez că aparatele acestui brand chiar sunt competitive.

Chiar dacă are acel afișaj digital, controlul e unul mecanic și cred că vă place mai mult așa decât unul complet digital la care pot umbla cei mici (dacă nu blocați interfața). Volumul cuptorului e destul de mare dar nu vă ajută prea mult, ci dotările sunt mult mai importante.

E dotat cu ventilator și datorită lui veți beneficia de mai multe funcții (pe lângă cele standard). Dintre funcții de gătire menționez câteva: convecție aer fierbinte, grill cu convecție aer, încălzire superioară etc.

Păreri pro și contra

Cuptorul arată foarte bine datorită panoului de control, dar și plita e una modernă și grătarele sunt subțiri mai că nici nu iasă în evidență. Puteți avea aparate de la diverse branduri în bucătărie, până la urmă alegeți ce vă convine și vă place la momentul respectiv. Puteți spune adio aragazului deoarece acesta are convecție aer fierbinte, gătire 3D,

Beko BIM22300XC e alegere mult mai bună decât un aragaz mixt pentru că oferă mai multe funcții de gătire și dotări. Nu prea sunt aragazuri multifuncționale și nu arată la fel de bine ca un incorporabil.

Te-ar mai putea interesa