Beko BIG22102X, cuptor pe gaz și cu finisaj inox

Beko BIG22102X este un cuptor incorporabil adresat persoanelor interesate de un model pe gaz cu un volum mare de 66 litri și realizat din materiale de calitate. Aprinderea electrică a acestui electrocasnic ne va ajuta în procesul de gătire, iar sistemul de siguranță ne va păzi de accidente.

Modelul BIG22102X vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia beneficiem de un aparat care nu doar e sigur în utilizare, ci și unul care ne va ajuta să gătim rapid și uniform (are ventilator) ceea ce dorim. Din poză poți vedea că are un panou de comandă foarte simplu, iar pentru o utilizare în cunoștință de cauză recomand să citiți ghidul de utilizare.

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu volumul mare de 66 litri, facilitățile premium (grill și rotisor), materialele rezistente și funcțiile sale.
Nu e specificat nimic legat de curățare, însă la aceste cuptoare noi cavitatea e dată cu email așa încât grăsimile să nu adere.
La interior găsim o tavă pentru copt (e un model adânc de 55mm pentru fripturi sau aluaturi) și 5 poziții (rafturi laterale).
În cazul în care flacăra se stinge, alimentarea cu gaz e întreruptă automat, iar în acest fel sunt oprite scurgerile de gaz.
Consumul energetic e unul redus întrucât aparatul are clasa A. Astfel, o să economisim gaze și ne recuperăm banii dați pe aparat.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, fiabilitatea bună (vine cu o garanție standard de 2 ani, dar poate că prindeți promoția cu 5 ani), că are funcție de siguranță și aprindere electrică.
Ca minusuri aș menționa faptul că nu e precizat nimic de autocurățare.

Concluzie

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine în bucătărie și cu care să poți găti rapid ceea ce-ți dorești atunci acest model ar fi bun.
Față de un aragaz are câteva lucruri în plus cum ar fi ventilatorul (foarte puține aragazuri au ventilator), oferă posibilitatea de a fi incorporat (plus că are niște dimensiuni reduse decât cuptorul unui aragaz întrucât nu are sertar inferior).

Te-ar mai putea interesa