Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko BIE22400XP, cuptor avansat cu panou digital

Cele mai multe modele de pe piață au un panou de control mixt – butoane rotative + timer digital, însă sunt și modele ceva mai avansate care au ceva mai multe programe și care nu încap pe panoul de control. Beko BIE22400XP e unul dintre ele și acesta vine cu 10 programe interesante care cred că le veți aprecia zi de zi. Îmi place cum e organizată interfața și designul e mult mai minimalist. Alături de un așa cuptor se potrivește doar o plită electrică, iar dacă vreți să gătiți des pe ea și pentru mai multe persoane, atunci ar trebui să fie cu inducție. Acest tip de plită are cel mai bun randament de pe piață și timpul de fierbere e foarte scurt.

Prețul unui astfel de cuptor nu e cel mai mic, dar aș putea să spun că e atractiv comparativ cu concurența existentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E vorba de un model clasic care poate fi instalat în două feluri: sub blat sau la nivelul blatului. În ambele cazuri trebuie să aveți un mobilier făcut la comandă sau unul modular. Aveți inclusă o tavă adâncă pentru gătit și dacă aveți nevoie de altele, puteți să le cumpărați ulterior. Funcțiile sale sunt interesante și nu sunt prezente pe modelele simple: iluminare interioară, menținere cald și ventilare. Să nu uităm de modurile de încălzire care sunt prezente în funcție de dotări și la cuptoarele mari sunt suficiente în opinia mea – 10.

Păreri pro și contra

Cuptorul din imagine are cele mai bune dotări din acest buget și se vede după numărul generos de funcții și programe. Capacitatea cuptorului e una generoasă și se vede din poze că are un interior spațios, iar sticla ușii e ceva mai mare. Eficiența energetică e foarte bună și nu poate excela chiar la toate capitolele, dar nici nu cred că vă doriți un model ceva mai avansat. Cuptoarele premium au un preț destul de piperat și vă pot depăși bugetul cu mult, în special dacă nu e singurul aparat care vi-l doriți.

Beko BIE22400XP e un aparat electrocasnic care nu-l alege orice utilizator și care trebuie ales împreună cu aparate similare, din aceeași categorie sau stil (modern). Nu prea am ce să-i .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu