Beko BHIN 120, aparat de aer condiționat cu filtru 4 în 1

Aparatul de aer condiționat Beko BHIN 120 e un model destul de avansat și nu trebuie să dați mulți bani pe un aparat prea mare dacă nu aveți nevoie de o capacitate mare. Nu are un filtru clasic ci unul de tip 4 în 1, adică e antibacterian, anti-alergic, anti-praf și dezodorizant. Nu orice aparat se poate lăuda cu un astfel de filtru și e foarte important dacă veți pune acest aparat într-o cameră în care veți sta multe ore.

Arată bine din orice unghi l-ați primi, iar afișajul e ascund, adică e vizibil doar când e pornit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model e bun pentru acasă și dacă nu e suficient de performant, puteți opta pentru două modele. Capacitatea de încălzire e puțin mai mică decât cea de răcire, dar și consumul de energie e diferit.

Funcția de dezumificare e foarte utilă în timpul sezonului rece și e de 1.2 litri la oră. Cam toate aparatele o au, dar și restul opțiunilor sunt importante.

Spre deosebire de concurență, acesta are un număr ceva mai mare de funcții: răcire, încălzire, dezumidificare, ventilație. Bineînțeles acestea sunt funcțiile standard, dar are și funcții speciale care mi se pare foarte utile: mod sleep/night, zone follow, Jet, auto restart și altele. Acestea fac diferența între aparate, iar voi chiar aveți nevoie de ele.

Păreri pro și contra

Nu aveți ce să-i reproșați, pentru că în acest buget nu sunt multe branduri care oferă astfel de aparate. Consumul de energie e constant pentru că are Inverter, iar fluctuațiile de consum sunt eliminate. E destul de silențios dacă alegeți modul potrivit și capacitatea de răcire va fi una inferioară. Kitul de instalare e inclus, dar trebuie să optați pentru o firmă autorizată pentru montare, chiar când cumpărați acest aparat iar costul e în funcție de cât de repede doriți să o instalați.

Beko BHIN 120 e ideal dacă-l vreți pentru două camere nu foarte mari, dar depinde și cât de bine izolată e locuința. Am pus o mică demonstrație a unui model similar și veți putea vedea cum funcționează unitatea externă.

Te-ar mai putea interesa