Beko BHIN 090, aparat de aer condiționat cu kit de instalare inclus

Aparatul de aer condiționat Beko BHIN 090 e varianta cu 9000 BTU, dar există și una cu 12000 BTU, care costă ceva mai mult. E bine să alegeți o variantă ceva mai performantă dacă aveți mai o cameră lângă, poate că la un moment dat veți lăsa ușa deschisă. Aparatele sunt mai eficiente în camere mai mici, de aceea puteți lua în calcul un model suplimentar. Poate că v-ar plăcea mai mult unul pe o culoare diferită pentru a se asorta cu mobilierul ori cu pereții.

Dacă acest model nu vă este pe plac, atunci merită să optați pentru o variantă mai puternică sau poate una colorată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea maximă de 9000 BTU e de ajuns pentru o suprafață de 20 mp, dar e în funcție de treapta aleasă (5 trepte) și performanțele vor avea de suferit. Consumul de energie e scăzut, motiv pentru care are o clasă de eficiență A+ și se datorează compresorului Inverter. E dotat cu filtru avansat deoarece e de tip 4 în 1, adică e antibacterian, anti-praf, anti-alergic și dezodorizant.

Sunt prezente o mulțime de funcții standard și speciale, iar în funcție de necesități, va trebui să alegeți una dintre ele. În general, veți folosi funcțiile standard: încălzire, răcire, dezumidificare (1 litru pe oră) ventilație. Din păcate nu are tehnologie WiFi ca și alte modele, astfel nu veți putea controla aparatul cu telefonul.

Păreri pro și contra

E un aparat cu destul de multe funcții utile care nu le veți găsi pe orice model accesibil. Arată destul de bine și chiar dacă are o capacitate inferioară, e cam la fel de mare ca și varianta de 12000 BTU. Poate fi folosit și pentru a încălzi rapid aerul din cameră, dar consumul diferă, unele funcții au un consum diferit.

Beko BHIN 090 merită încercat dacă aveți doar o cameră de răcit. Cred că ar fi arătat mai bine dacă ar fi avut un cablu de alimentare alb, dar poate că-l mascați în final cu un canal de plastic care e pe alb sau în vopsiți cu lavabil. Clipul e cu modelul mai performant:

Te-ar mai putea interesa