Beko BHCB96641BBHS, păreri hotă decorativă

Beko BHCB96641BBHS este o hotă decorativă puternică pentru persoanele interesate de ceva care să arate bine și să consume puțin. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model de culoare argintie cu negru.

Aparatul are un preț, și trebuie să scriu că acesta e un model smart. Nu poate fi controlat de pe telefon, dar are senzori care ajută la ajustarea ventilației în funcție de căldura venită din zonele de gătit. Această caracteristică purtând numele de Heat Sense.

Păreri pro și contra

Hota de la Beko se diferențiază (față de alte hote) cu o multitudine de dotări utile. Pe cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.

  1. Vine cu Heat Sense, iar despre această tehnologie am scris mai sus că ajustează ventilația în funcție de ce detectează senzorii.
  2. Are mod Air Cleaning care este util atunci vreți să scăpați de mirosurile din încăpere.
  3. Dacă nu aveți posibilitatea de a monta o conductă de evacuare atunci trebuie știut că poate fi folosit în mod de recirculare. În acest sens are filtru de carbon.
  4. Întreținerea e una ușoară deoarece aparatul are filtre metalice lavabile și indicator pentru înlocuire filtru.
  5. Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 58,6 kWh pe an.
  6. Puterea e una suficientă deoarece este vorba despre 300 W cu un debit de absorbție de 200-715 mc/h. Ar trebuie să menționez și faptul că are 4 trepte de putere care ajută la reglarea acesteia în funcție de necesități.

Ca dezavantaj aș menționa faptul că acest aparat Beko BHCB96641BBHS are un cost ușor mare, dar care reflectă dotările și faptul că vine de la un producător premium.

Garanția standard e de 2 ani, dar beneficiați de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Te-ar mai putea interesa