Beko BHCB61622BXH, hotă decorativă pe inox

Pe piață sunt multe hote de tip decorativ, dar niciuna nu e precum modelul Beko BHCB61622BXH. În ciuda faptului că are un motor (precum restului de hote) puterea de absorbție e una de 253 până în 613 mc pe oră. Evident că puterea poate fi reglată pe 3 trepte.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care poate fi montat în mod evacuare (cu burlan) și recirculare (atunci când nu aveți posibilitatea montării unui burlan). Se menționează că aparatul are filtru de carbon, rolul acestuia fiind filtrarea aerului în mod recirculare.

Avantaje și dezavantaje

Pe lângă faptul că arată foarte bine, această hotă în formă de T are mai multe avantaje:

  • Întreținerea e una simplă, filtrele metalice fiind unele lavabile.
  • Are integrat filtrul de carbon, pe lângă filtrele metalice despre care am scris mai sus.
  • Nivelul de zgomot e unul scăzut de 48-68 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă (am scris că aparatul are 3 trepte de viteză).
  • Eficiența energetică e una bună, în acest sens având clasa B. Puterea aparatului e de 240W, iar consumul anual e de 66 kWh. (Evident că e vorba despre un consum mediu.)

Din păcate nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon. Un alt aspect negativ e că aparatul nu are hob2hood, adică acea facilitate care pornește automat hota în funcție de funcționarea plitei. Dacă vă interesează ceva mai avansat cu HeatSense (alternativă la hob2hood) atunci recomand modelul BHCB96641BBHS de la același producător.

Per ansamblu recomand modelul Beko BHCB61622BXH celora care-și doresc amenajarea unei bucătării cu aparatură modernă.
Despre producătorul Beko trebuind să scriu că e unul turc care produce aparatură premiu. De Beko aparține și Arctic, adică producătorul de electrocasnice care e de origine română.

Te-ar mai putea interesa