Beko BH2X, hota tradițională

Dacă sunteți în căutarea unei hote noi și bune, eu recomand această hotă Beko BH2X în primul rând datorită performanțelor sale și în al doilea rând datorită prețului competitiv. Nu sunt prea multe hote pe piață de la acest producător de electronice, iar o alternativă ar fi modelul Beko BH2 care nu vine cu finisaj din inox dar e la fel de bună. Deci dacă vreți o hotă care să se asorteze cu restul electrocasnicelor din bucătărie atunci BH2X e soluția în special dacă acela electrocasnice sunt argintii sau cu finisaj din inox. Spre deosebire de vechile hota care veneau cu filtre ce trebuiau înlocuite, această hotă vine cu un filtru care poate fi spălat cu ușurință fără a fi nevoie să-l înlocuiți. Având în vedere puterea mare de absorbție – 2x120W – puteți găti destul de multe pe aragazul dumneavoastră. Apropo aragaz, dacă nu aveți unul sau din contră aveți unul dar care nu-și mai face bine treaba, recomandarea mea e un Beko CSG-62110dw. L-am recomandat pe acela deoarece are cam tot ce-i trebuie unui astfel de electrocasnic – 4 arzătoare, grill și chiar și rotisor. Dacă vă gândiți să achiziționați cât de curând o hotă pentru actualul sau viitorul aragaz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Această hotă Beko BH2X vine cu două motoare performante de câte 120 W fiecare. Acestea sunt destul de performante pentru a absorbi absolut tot aburul dar și mirosul mâncării. Filtrul din aluminiu e unul detaşabil şi poate fi spălat cu uşurinţă nemaiavând nevoie să cumpăraţi altul. Puterea de absorbţie e foarte mare – 323 mc/h. Zgomotul produs de aceasta are un nivel optim de 65 dB. Deci specificaţiile tehnice sunt destule de bune, deci am putea ajunge la concluzia că raportul performanţă/preţ e unul bun dacă nu chiar foarte bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: putere mare de absorbţie, design elegant (inox), preţ competitiv, silenţioasă etc.

Minusuri: producătorul nu oferă prea multe alternative la aceasta, doar una BH2.

Concluzie

Această hotă numită Beko BH2X e o soluţie bună pentru cei care au nevoie de un astfel de electrocasnic în special că e unul performant la un preţ oarecum accesibil. Dacă vi se pare scumpă, puteţi să optaţi pentru alternativa fără finisaj din inox.

Un comentariu la „Beko BH2X, hota tradițională”

Lasă un comentariu