Beko BH2

Cea mai vândută hotă e hota Beko BH2 și asta deoarece incorporează două motoare ceea ce o face foarte performantă când vine vorba de absorbția aburelui. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care se poate spune că e modic. La acești bani care-i dai pe electrocasnic beneficiezi de 2 ani garanție și un alt lucru util e faptul că această garanție poate fi mărită la 4 ani contra sumei de 39 lei și în acest mode ai un electrocasnic de îndelungă folosință cu asigurare.

Poze

BH2 are un aspect clasic și nu pot spune că iasă în evidență cu ceva special. E de culoare albă iar dimensiunile sale sunt normale având 60 centimetri ca orice alt model de hotă. Aspectul duce mai mult la AKR 428 WH de la Whirlpool doar că are un preț inferior deoarece poate că brandul Beko nu e așa de impresionant.

Arată bine pe alb

Specificaţii tehnice

Performanțele modelului BH2 al Beko se văd în detaliile tehnice. Astfel are două motoare, fiecare având o putere de 120W și din moment ce are două motoare, are și două lămpi de 40W fiecare. Puterea de absorbire e de 323 mc/h și poate fi reglată pe 3 trepte ceea ce e un lucru întâlnit și la alte modele. Zgomotul produs nu e prea mare fiind de 65 decibeli, iar controlul fiind unul mecanic se poate spune că nu va fi greu de controlat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; are două motoare ceea ce îi oferă o putere superioară modelelor cu doar un singur motor; garanția poate fi extinsă la 4 ani.
Contra: nu știu dacă filtrul acrilic e un plus sau un minus, dar asta o vom vedea în timp deoarece Beko BH2 e apărut pe piață de ceva timp și încă nu au apărut plângeri, dar fiind un electrocasnic de la un brand destul de cunoscut pentru electrocasnicele sale nu cred că va fi o problemă.

Concluzie

Dacă vrei o hotă bună de la un brand care se respectă atunci îți recomand modelul de hotă Beko BH2 deoarece în prezent e unul dintre cele mai vândute modele datorită prețului și performanțelor. Ca orice aparat, normal că și acesta vine cu instrucțiuni și cred că nu o să fie nevoie să le citiți deoarece e un aparat simplu cu funcții simple.

Te-ar mai putea interesa