Beko BEPB12H, aparat de aer condiționat portabil de 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat mobil numit Beko BEPB12H a fost lansat recent alături de unul de 9000 BTU, dacă credeți că acesta vă depășește puțin bugetul. Spre deosebire de un model de perete, variantele de podea pot fi puse oriunde, pot fi mutate cu ușurință și nu necesită o firmă autorizată pentru instalare. Deci sunt câteva avantaje doar că nu e chiar la fel de eficient ca și unul standard, însă e normal să fie așa pentru că nu are unitate exterioară.

Acesta pare să fie unul dintre puținele modele portabile performante cu capacitate de climatizare mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit oriunde dar trebuie pus într-o cameră potrivită ca dimensiuni, că altfel nu va da randament. Poate fi folosit atât vara cât și iarna pentru că e ca și o aerotermă doar cu mai multe tehnologii.

Poate fi controlat unor cu ajutorul ecranului digital din partea de sus și a pictogramelor. Cele trei trepte vă oferă posibilitatea setării capacității de climatizare, iar valoarea maximă e undeva la 12000 BTU. Consumul de energie e diferit la anumite funcții și rezultatele sunt peste așteptări.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e atât de compact, beneficiază de numeroase funcții de climatizare. Poate că nu sunt la fel de multe ca și pe aparatele standard, dar sunt cele mai importante. Tehnologia SelfClean mi s-a părut foarte interesantă deoarece evapora condensul format, pentru a nu se forma mucegaiul. Chiar dacă nu e cel mai avansat model de pe piață, cred că doar acesta vă poate fi de folos și veți economisi niște bani cu instalarea.

Beko BEPB12H beneficiază de aceleași caracteristici speciale ca și cel mai accesibil de care vă ziceam mai târziu, pentru că fac parte din aceeași serie și generație. Eu vă recomand un model cât mai performant pentru a oferi ambientul dorit într-o perioadă cât mai scurtă și dacă suprafața e prea mare, atunci aparatul va rula un anumit program pentru destul de mult timp. Asta înseamnă un consum mai mare de energie pe termen lung, deci nu are sens să vă zgârciți.

Lasă un comentariu