Beko BEPB09H, aparat de aer condiționat pentru podea

Aparatele de aer condiționat sunt de numeroase tipuri, iar diferențele majore le veți găsi la tehnologii, filtru și design. Beko BEPB09H e o soluție care poate fi pusă oriunde deoarece nu trebuie pus pe perete și nu vine la pachet cu unitate externă. Costă la fel de mult ca un aparat clasic și poate fi folosit chiar să încălziți o încăpere sau să dezumidificați aerul. Capacitatea sa e de ajuns chiar și pentru o cameră mai mare, dar pentru un nivel de casă e nevoie de o capacitate mai mare.

Din poza de jos se vede destul de bine cum arată acest aparat și mai sunt și altele dacă vreți o capacitate mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de climatizare nu creșe la unele funcții dar poate fi mai mică dacă vreți un consum mai mic. Pe perioada iernii devine foarte util atunci când sistemul de încălzire clasic nu face față sau durează prea mult până ce se încălzește aerul din cameră.

Instalarea sa e destul de simplă deoarece nu e nevoie de o firmă autorizată ca la modelele de perete.

Funcționalitatea e un punct forte al acestui aparat: dezumidificare, răcire, încălzire, mod Sleep, auto restart, auto Swing, auto  Changeover și SelfClean. Deci cred că v-am oferit suficient motive pentru a-l alege, dacă nu, puteți vedea ce oferă concurența doar că nu sunt multe alternative (depinde ce funcții aveți nevoie).

Păreri pro și contra

Chiar dacă unele modele portabile nu impresionează pe partea de funcționalitate, acesta are destul de multe funcții de climatizare. Cele cu WiFi oferă anumite funcții speciale care uneori pot fi utile și distanța de control dacă utilizatori un telefon ca telecomandă. Consumul rămâne destul de redus chiar dacă e compact și chiar dacă nu mai răcește/încălzește, aparatul nu e oprit complet deoarece apa de condens e evaporată pentru a nu se forma mucegai (aceasta e funcția numită Self Clean).

Nu sunt multe branduri care oferă soluții compacte la prețuri mici, iar Beko BEPB09H ar trebui luat în calcul pentru că discutăm de noua generație.

Lasă un comentariu