Beko BDSA250K3SN, frigider incorporabil cu două uși

Frigiderul Beko BDSA250K3SN e un model accesibil chiar dacă trebuie incorporat în mobilier. Instalarea e destul de ușoară și nu veți avea probleme cu deschiderea ușii pentru că are balamale culisante. Bineînțeles, pe ușa frigiderului se prind panouri similare cu cele ale mobilierului și trebuie respectate mărimile. Cele mai multe aparate frigorifice incorporabile au un preț piperat, dar Beko vă oferă soluția mult mai accesibilă. Interiorul e organizat la fel și vedem suficient spațiu pentru diferite alimente sau sticle.

Rafturile sunt realizate din sticlă securizată care sunt destul de rezistente și se întrețin ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul are un volum total de 220 litri din care congelatorul are 44 litri. Restul de volum îl vedem la frigiderul propriu-zis și eu cred că e de ajuns pentru că avem multe rafturi și pe ușă trei suporturi. Tava pentru gheață și suportul pentru ouă sunt singurele accesorii care sunt oferite de producători pe variante accesibile. Devin utile când aveți nevoie de cuburi de gheață pentru băutură sau nu aveți unde să puneți ouăle. Temperatura se ajustează ușor dacă e cazul cu ajutorul termostatului mecanic.

Păreri pro și contra

Avem un frigider care nu e foarte mare și nici foarte scump care trebuie montat într-o bucătărie modernă. Interiorul său e organizat după cum se vede din poza de sus și alimentele sunt destul de vizibile datorită tehnologiei LED. Aparatul are și uși reversibile pentru a putea pune aparatul oriunde doriți și ușile să se deschide după cum doriți. Acesta este foarte silențios, iar acest aspect e menționat și de producător – 37 dB. Congelatorul său e unul generos și poate îngheța până la 3 kg de alimente proaspete pe zi.

Veți ajunge ușor la fiecare compartiment sau raft deoarece paratul are numai 144 cm pe înălțime și dacă doriți mai multă capacitate de congelare, optați pentru un congelator sau o ladă frigorifică. Beko BDSA250K3SN are clasă energetică superioară pentru ca facturile la energie să fie mai mici. Aparatul e realizat din materiale neinflamabile, pentru ca voi să vă simțiți în siguranță. Compartimentul pentru legume/fructe e prezent și poziționat în partea de jos a aparatului.

Te-ar mai putea interesa