Beko BDSA250K2S, frigider incorporabil cu iluminare LED

Frigiderul incorporabil Beko BDSA250K2S e unul dintre cele mai bune soluții pentru o bucătărie modernă și bine echipată. Nu sunt necesare cele mai avansate aparate pentru a vă bucura de ea, e de ajuns să fie cât mai noi și să ofere dotări utile. Se pare că tot mai multe frigidere vin cu interior iluminat cu LED, că doar consumă mai puțin și interiorul e mult mai vizibil. Nu e un aparat frigorific, mare motiv pentru care veți ajunge fără probleme la fie care raft care poate fi ajustat ușor pentru a face mai mult loc.

La interior arată ca oricare alt frigider, dar pentru că e incorporabil, veți găsi niște balamale culisante care asigură o închidere perfectă a ușilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În total, acest aparat are 220 litri din care congelatorul are 44 litri, deci puteți pune o mulțime de pungi cu legume în el și capacitatea decongelare e modică – 3 kg la 24 ore. Nu e o capacitate foarte mare dar trebuie raportată la volumul compartimentului.  Nu are sens un aparat mare cum e o combină frigorifică dacă preferați să consumați alimente cât mai proaspete.

E un frigider mic care ocupă puțin spațiu deoarece are o lățime și adâncime de numai 54 cm. La interior veți găsi destul de multe rafturi și suporturi pe ușă pe care se pot pune sticle mici sau chiar brânzeturi.

Sunt incluse câteva accesorii care sunt standard la acest tip de aparat frigorific – suport pentru ouă și tava pentru gheață.

Păreri pro și contra

Chiar dacă ușile se deschis spre dreapta, acestea sunt de tip reversibile, adică se pot schimba balamalele pe stânga. E de apreciat că nivelul de zgomot e undeva la 38 dB care e destul de scăzut că doar nu are un congelator mare. Chiar dacă nu pare mare, un congelator necompartimentat e mai spațios pentru că prezent un singur raft.

Beko BDSA250K2S are un compartiment special pentru legume și fructe destul de mare și care e în partea de jos a aparatului, unde poate fi accesat ceva mai greu, iar la combine e la mijlocul aparatului.

Te-ar mai putea interesa