Beko BDIS38120Q, model slim pentru 11 seturi

Beko BDIS38120Q este o mașină de spălat vase pentru acele persoane interesate de ceva compact și incorporabil. Mai exact, prin compact mă refer la faptul că e slim. De la început trebuie să scriu că aparatul are o garanție standard de 2 ani, dar dacă îl înregistrați pe site-ul producătorului atunci beneficiați de 5 ani garanție.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care se remarcă prin o multitudine de facilități integrate.
Probabil că din poza de alături se poate observa că e un model cu panou de comandă pe muchia ușii, lucru care presupune că e model complet incorporabil. În felul acesta, aparatul nu va fi vizibil. 

Pro: Sunt mai multe lucruri avantajoase la acest model, printre acestea fiind faptul că vine cu motor inverter, că are un număr mare de programe și eficiență energetică bună.
Consumul redus de electricitate și resurse se datorează în parte motorului tip invertor și facilitățile încărcare la jumătate (flexible HalfLoad).
Are clasa E de cu la 100 spălări de 81 kWh. E bine să alegem electrocasnice cât mai eficiente energetic deoarece în felul acesta economisim bani la factura de energie.
Poate spăla până la 3 ori mai repede decât alte modele deoarece are funcția Fast+. Acest lucru presupunând și economisire de resurse.

Contra:  Singurul lucru care trebuie luat în considerare faptul că aparatul nu e smart și că are o capacitate medie de spălare (11 seturi).

Per ansamblu recomand mașina Beko BDIS38120Q celora care doresc un aparat care să se integreze perfect în bucătărie și să spele eficiența o cantitate medie de vase.
Despre producătorul Beko trebuie să scriu că este unul turc iar produsele sale sunt premium. Datorită acestui lucru produsele sunt comercializate la nivel european spre deosebire de aparatele Arctic care sunt comercializate la nivel de regiune. Trebuie să menționez că și Arctic aparține tot de Beko.

Te-ar mai putea interesa