Beko BDIN38521Q, mașină de spălat vase incorporabilă cu Fast+

Mașina de spălat vase din imaginea de jos este un model care se integrează complet astfel că pe ușa sa se montează un panou de mobilier cu mâner. Modelul numit Beko BDIN38521Q este recomandarea mea pentru cei ce vor o soluție performantă și eficientă din punct de vedere energetic. Pentru cei care nu știu, mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri: standard, parțial incorporabile și complet incorporabile. Din păcate din imaginea de jos nu vă puteți face o idee despre ea pentru că vorbim de o imagine de prezentare, însă se poate observa panoul de control și sertarul de sus pentru tacâmuri.

Dacă nu vi se pare suficient de accesibil și nu aveți o familie numeroasă, o soluție ar fi o mașină compactă dar nu e oferită de orice brand și poate că nici nu e incorporabilă, cum vă doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Spală destul de multe – 15 seturi, și nu sunt multe modele care oferă o astfel de capacitate într-un astfel de buget. Un set reprezintă un mai multe tipuri de farfurii, tacâmuri, pahare și e bine să nu supraaglomerați aparatul. Cele mai bune rezultate sunt oferite de un program corespunzător gradului de murdărie. Eu vă recomand cel intensiv dacă vorbim de farfurii murdare de ceva timp, cel economic poate fi folosit zi de zi, însă mai sunt și altele.

Vine cu opt programe de spălare și se poate vedea ușor de pe panoul de control, iar o parte dintre ele le-am menționat anterior. Pot fi văzute cu ușurință pe panoul de control și pictogramele sunt aceleași la acest brand și chiar poate chiar la alți producători. Sunt incluse multe 2 coșuri: inferior, superior cu reglare pe înălțime. Nu mai avem acel coș mic pentru tacâmuri, ci un sertar pentru acestea care este bine organizat și cred că s-au inspirat de la producători cu experiență mai îndelungată.

Concluzie

Beko BDIN38521Q este un model care merită încercat deoarece oferă suficiente puncte forte. Poate că nu sunt multe recenzii (a apărut recent), însă veți vedea că utilizatorii sunt mulțumiți de alegere. Ceva mai mică este Electrolux EEM63301L, dar mai sunt și altele în caz că nu aveți suficient loc.

Te-ar mai putea interesa