Beko BDFS26040XA, păreri model 10 seturi cu cls C

Beko BDFS26040XA este o mașină de spălat vase, iar din aspectul său putem vedea că e vorba despre un model standard (adică neincorporabil). Datorită capacității sale modice (10 seturi) putem spune despre aparat că va fi suficient pentru o familie de 3-4 persoane.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Spre exemplu, are motor inverter, program rapid și dimensiuni compacte (e vorba despre un aparat slim).

Păreri pro și contra

Modelul Beko BDFS26040XA este unul cu capacitate de 10 seturi și cu 6 programe așa încât să poată spăla vasele a undeva la 3 persoane (plus minus).
Motorul care echipează acest aparat e unul tip ProSmart Inverter. Mai exact este vorba despre unul deosebit de eficient energetic, durabil și care produce puțin zgomot. În felul acesta aparatul are clasa C și un nivel de zgomot de 44 decibeli. Pentru a vă face o părere despre consumul energetic trebuie să scriu că e vorba despre 59 kWh la 100 de spălări.
Dimensiunile mașinii sunt 85x45x60 îxlxa cm. Datorită lățimii de 45 centimetri acest model este considerat ca fiind unul slim/compact.
Printre numeroasele programe acesta are și program rapid de 30 minute numit Mini 30. Iar pentru vase cu mâncare întărită poate fi utilizat programul Intensive 70 grade Celsius. Dacă doriți să spălați cu un consum mic de curent atunci se poate folosi programul Eco 50 grade.
Referitor la uscare, trebuie scris că are SelfDry. Acest lucru presupune că casele sunt uscate cu aer natural deoarece la final de program ușa se deschide automat.

Ca singur dezavantaj trebuie să scriu că acest model nu oferă posibilitatea controlului de pe un telefon mobil. Adică nu este smart.

Concluzia mea referitoare la mașina de spălat BDFS26040XA a celor de la Beko e că merită investiția, chiar dacă are un preț ușor mai mare decât alte modele. În mod standard e oferită și o garanție de 5 ani, însă pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Te-ar mai putea interesa