Beko BDFS15020W, review model slim

Dacă doriți o mașină de spălat vase premium cu capacitatea de 10 seturi atunci ar trebui să vă uitați la Beko BDFS15020W. Acest model e unul compact deoarece are o lățime de 45 cm. Iar din această cauză e un model care va fi ușor de amplasat unde doriți.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de culoare albă echipat cu o multitudine de facilități utile. Trebuie ținut cont și de faptul că pe lângă garanția de doi ani, acest producător oferă o garanție totală de cinci ani dacă înregistrați produsul pe pe site-ul lor. 

Pro: Avantajele acestui model sunt mai multe, principalele fiind motorul Inverter, funcția încărcare la jumătate, că e compact și fiabilitatea peste medie.
În cazul în care aveți vase ceva mai murdare atunci puteți folosi un program special numit Intensive 70. Iar alături de acest program poate fi folosită funcția HygieneIntense.
Are mai multe programe, printre acestea cel mai util e cel Quick&Shine care presupune că redă strălucirea vaselor utilizate zilnice. Acesta durează 58 minute și e pentru vasele cu nivel scăzut de murdărie.
Eficiența energetică a aparatului e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 76 kWh la 100 spălări.
Motorul fiind unul inverter are o garanție de 10 ani. Acest lucru e unul normal, fiind valabil și la alți producători, precum și alte aparate care au un astfel de motor.
Contra: Există și un aspect negativ de care trebuie să țineți cont, adică faptul că nu e un model smart (nu poate fi controlat de pe un telefon).

Aș recomanda acest model Beko BDFS15020W celor interesați de un aparat modern și compact în același timp. Producătorul e unul premium, chiar dacă e unul din Turcia. Iar produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Ca alternativă aș recomanda modelul Whirlpool WSFC 3M17 X care e unul de la un alt producător premium care se laudă că e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa